Primăria Deva, alţi bani pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă

Ieri, Primăria municipiului Deva a plătit o nouă tranşă de bani din bugetul local către Spitalul Judeţean de Urgenţă.
“Municipalitatea a virat suma de 130.900 de lei destinată secţiei Interne pentru achiziţionarea unei maşini de spălat şi soluţie dezinfectantă pentru endos­coape, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 190/2019.

Primăria municipiului Deva a alocat Spitalului Judeţean, din anul 2018 şi până în prezent, suma de 5.919.470 de lei (peste 1.250.000 de euro).
Din banii alocaţi, primăria a achitat până acum către Spitalul Judeţean, suma de 3.057.544,35 lei. Banii au fost folosiţi de spital pentru achiziţionarea de aparate de ventilaţie mecanică (secţia Anestezie şi Te­ra­pie Intensivă), 570.000 de lei, echipamente de protecţie şi materiale sa­nitare necesare pen­tru prevenirea şi com­ba­terea virusului COVID-19, 350.000 de lei, echipament şi aparatură pentru dotarea secţiilor, 2.137.543 de lei.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este în subordinea Consiliului Judeţean Hune­doara, însă sănătatea devenilor şi calitatea actului medical sunt prioritare pentru admi­nis­traţia publică locală.
Continuăm să susţinem lo­gistic şi finan­ciar Spitalul Ju­deţean de Urgenţă Deva pen­tru achiziţionarea de aparatură şi echi­pamente medicale, conform soli­citărilor şe­filor de secţii din Spitalul Ju­de­ţean de Ur­genţă”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.
(A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.