Primãria Deva a pus piciorul în prag

  Sorina Popa

Conducerea Primăriei Deva a pus piciorul în prag. Astfel, de ieri, nici o lucrare executată prost pe raza municipiului, nu va primi acordul de recepţie din partea instituţiei devene.

Lucrări făcute de mântuială
Viceprimarul Marcel Morar a declarat ieri că firma Hidroconstrucţia nu a reparat bine strada Andrei Şaguna, din municipiu, în urma lucrărilor din cadrul programului ISPA, de înlocuire a conductelor de apă şi canalizare.
„Am refuzat să semnăm procesul verbal de recepţie a străzii Andrei Şaguna, deoarece lucrările au fost prost făcute aici. Gropile au fost astupate, turnându-se câteva lopeţi de asfalt. Pe traseul conductelor de alimentare cu apă, nu s-a făcut o tasare a terenului, astfel că există pericolul să apară denivelări în asfalt. De asemenea, gurile de canal sunt mai ridicate decât nivelul străzii“, a declarat viceprimarul Marcel Morar, în conferinţă de presă.
„De acum încolo, aşa vom proceda de fiecare dată când lucrările nu sunt executate aşa cum trebuie. În cazul Hidroconstrucţia, societatea nu-şi va putea primi banii pe facturile de execuţie emise către beneficiarul acestora, operatorul regional de apă Apa Prod SA Deva”, a declarat Viorica Nicula, directorul economic al Primăriei.
Nu e prima dată când sunt probleme legate de reabilitările făcute de Hidroconstrucţia, în cadrul programului ISPA, multe străzi din municipiul Deva fiind puternic afectate de lucrările respective. Iar până acum, firma în cauză n-a fost obligată de municipalitatea deveană să repare lucrul făcut de mântuială.

4 comentarii la „Primãria Deva a pus piciorul în prag

 • 7 octombrie 2010 la 8:29
  Permalink

  era si cazul sa se ia o astfel de masura,sunt o gramada de lucrari finalizate de mantuiala in oras.bravo primariei!asteptam rezultatele.

 • 7 octombrie 2010 la 11:49
  Permalink

  Sa va tina cit mai mult! dar nu prea imi vine sa cred!
  Chiar se poate si asa ceva? Intradevar Primaria Deva ne uimeste!!!!

 • 7 octombrie 2010 la 12:41
  Permalink

  La fel au procedat si cu drumul ce leaga municipiul Deva de Hunedoara…Mandra „AUTOSTRADA” cu limitare la 50 km. la ora cand intri pe ea.Oricum , era o investitie foarte buna tinand cont de circulatia pe acest tronson.Era , zic , pentru ca dupa ce a fost spart o mare bucata de drum pentru acelasi scop,programul ISPA, acesta a fost reasfaltat in bataie de joc , drumul avand numeroase denivelari si crapaturi.O denivelare este atat de mare incat daca ai masina mai joasa risti sa-ti spargi baia de ulei , pe bune.Si daca nu credeti incercati sa mergeti cu masina pe banda reasfaltata.

 • 8 octombrie 2010 la 15:44
  Permalink

  Dar oare cand vine vremea si pune si DNA-ul piciorul in prag la primaria Deva??? Lucrari de mantuiala se fac la Deva decand e orasul asta la gheara lui Munteanu. Te-o fi apucat, primare, mila de banul contribuabilului… Mai bine nu mai lua spagile alea din lucrari si vanzari de terenuri si de diferenta de bani care intra in buzunarul tau faceti, domnule, sa fie lucrarile ca la carte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.