ActualitateFlash

Prima stație de servicii MOL de pe Autostrada Lugoj-Deva

Adriana Năstase

MOL România a demarat de anul trecut pregătirile lucrărilor de construcție pentru șase din­tre cele 14 stații de servicii pe care urmează să le realizeze, în baza contractelor de conce­siune de servicii în vederea utilării/dotării, op­e­rării și întreținerii spațiilor pentru servicii încheiat cu CNAIR.

Furnizor de servicii complexe
MOL construiește în prezent șase dintre cele 14 benzinării de pe autostrăzile A1 și A2. Până acum, pe autostrada A1 sunt doar containere pentru alimentarea cu combustibil. Se estimează o in­ves­tiție aproximativă de 2 milioane de euro pentru fie­care dintre stațiile care vor fi construite, bugetul total al proiectului fiind de aproximativ 28 de milioane de euro. În județul Hunedoara, prima ben­zinărie MOL se construiește pe raza comunei Ilia. Consiliul Județean Hunedoara a eliberat autorizația de construcție în urmă cu câteva luni, iar în toamnă stația MOL va fi funcțională, anunță constructorul.
„MOL România are o istorie de peste 25 de ani pe piața autohtonă, timp în care a devenit un ju­cător important în economia locală, cu o rețea de 245 de stații de servicii. În prezent, MOL se află în plin proces de transformare dintr-un retailer de carburant într-un furnizor de servicii complexe. Din acest punct de vedere, stațiile pe care le vom construi în baza acordului cu CNAIR vor reflecta obiec­tivele noastre în ceea ce privește diver­si­fi­carea portofoliului pentru clienți.
Vorbim despre spații de servicii cu tehnologie de ultimă generație, despre locuri în care șoferii se pot opri nu numai pentru a-și alimenta mașinile, ci și pen­tru a se odihni, mânca sau relaxa. Avem ex­per­tiza necesară și suntem pregătiți să construim stații de servicii ale viitorului pe autostrăzile din România, care vor oferi o nouă experiență de călă­torie”, a declarat Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL România.
Stațiile nou-construite vor oferi servicii de alimentare cu carburant, pompe rapide pentru camioane, puncte de încărcare pentru vehicule electrice, restaurant Fresh Corner, spații special amenajate pentru șoferii de camioane, utilizatorii de auto rulote și multe alte servicii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura