Prima benzinărie Smart+ din România a fost lansată la Hațeg

Joi, după amiază, la Hațeg, în prezența oficialităților locale, a unor oameni de afaceri și reprezentanți ai presei, a avut loc deschiderea oficială a primei stații de carburați Smart+ din România, o stație modernă cu pompe de ultimă generație, facilități alimentare cu gaz,  shopping și restaurant în vecinătate.

Smart + este noul brand al companiei Smart Diesel, un jucător important de pe piața carburanților, brand destinat publicului, un concept de benzinărie care combina modelul tradițional de retail cu conceptul de self-service.

Noul concept Smart + este o extensie a companiei Smart Diesel, o companie care în ultimul deceniu a alimentat cu carburanți pe unii din cei mai importanți transportatori din România.

„După aprecierile pozitive din partea clienților legate de calitatea carburanților Smart Diesel și serviciile pe care le oferim, am decis să oferim acest nivel de calitate și populației. Astfel s-a născut conceptul Smart +, o benzinărie ce oferă carburanți de calitate la prețuri optimizate. Smart + beneficiază de experiența și prețurile avantajoase de la Smart Diesel”, a declarat la festivitatea de inaugurare reprezentantul companiei Smart Diesel.

Alimentarea la noua stație de carburanți  din Hațeg se poate face cu cash, card bancar sau card de flotă, folosind un sistem automatizat, un avantaj pentru a economisi timp și bani când îți alimentezi autoturismul.

Cum precizam, noul concept Smart + este o extensie a companiei Smart Diesel, o companie cu capital integral românesc, cu sediul în Arad. Pornind la drum în anul 2010, firma arădeană s-a dezvoltat continuu, ajungând azi, după opt ani de la înființare, să devină unul din cei mai importanți jucători de pe piața carburanților din România.

Astfel, oferind soluții de alimentare complexe pentru flote de transport, pentru agricultură, construcții, carduri prepaid pentru intern și internațional, stații de incintă, precum și soluții complementare de plată taxe de drum în nouă țări și recuperare TVA, Smart Diesel are la această oră 7700 de companii drept clienți și peste 25.000 de carduri active. Are 150 de angajați, o flotă de 26 cisterne, cu care alimentează permanent cele 24 stații de carburanți cu alimentare automată din țară. Compania Smart Diesel mai pune la dispoziția firmelor de transport cu care colaborează 1600 puncte de alimentare în 13 țări din Europa. În acest an Smart Diesel are în obiectiv să vândă 300 de milioane litri de carburanți. (Mircea Crivăț)

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.