Actualitate

Prezicătoarea care a anunțat data exactă a morții Elisabetei a II-a, un nou anunț-șoc: În ce zi susține că va muri Regele Charles

O postare care prezicea cu exacti­tate data morții Reginei Elisabeta a II-a a devenit virală pe Twitter, în același tweet scriind și când ar putea avea loc decesul regelui Charles al III-lea (foto).

Nu cred așa ceva Logan Smith, care postează
pe re­țe­lele de socializare ca @logan_smith526, a scris în luna iulie pe Twitter că Regina va muri pe 8 septembrie 2022, ceea ce a devenit realitate în aceeași zi.
Acum, tweet-ul a devenit viral, iar oamenii sunt îngrijorați că și predicția privind moartea regelui Charles al III-lea se va adeveri. Con­form acestuia, noul monarh britanic va muri pe 28 martie 2026.
Clipul femeii a câștigat mai mult de 91.000 de aprecieri, în timp ce opiniile oamenilor sunt împărțite, unii crezând că s-ar putea îndeplini, iar alții susțin că acest lucru nu poate fi prezis.
Un utilizator a spus: „Sper că nu pentru Regele Charles”, în timp ce un altul a scris: „Și eu simt că și regele Charles va avea o domnie scurtă. Eu zic 5-10 ani.”
Un al treilea a comentat: „Te rog, nu, ne plângem regina”.
Un al patrulea a adăugat: „Nimeni nu poate spune că Regele Charles va muri în 2026, numai Dumnezeu poa­te face că cineva să moară într-o zi”.
Charles a devenit automat rege al Marii Britanii, odată cu moartea mamei sale, pe 8 septembrie.
Charles, care s-a născut pe 14 noiembrie 1948, este cel mai mare dintre cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a și Prințului Phillip.