Sport

Prestaţii mulţumitoare pentru juniorii republicani din judeţ

Echipele CFR Simeria şi Centrul de Excelenţă „Tricolor 11” Deva au avut prestaţii onorabile în competiţiile de juniori republicani organizate în sezonul 2016-2017 de către Federaţia Română de Fotbal. Nici una din echipe nu s-a calificat însă mai departe, Centrul de Excelenţă Deva neavând dreptul de a participa la fazele semifinale şi finale.

Simeria, la mijlocul ierarhiilor
CFR Simeria a participat în seria 7 a campionatului naţional Under 17 şi cel al întrecerii Under 19. La Under 17, echipa antrenată de Daniel Haidiner a ocupat locul 6, cu opt victorii, patru rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. La Under 19, simerienii s-au comportat ceva mai bine, ocupând locul 4, cu 11 victorii, două rezultate de egalitate şi 11 înfrângeri. Nici una din  echipe nu a obţinut calificarea la turneul zonal, doar prima formaţie clasată în serie obţinând accesul.

Micii „tricolori”, evoluţii peste aşteptări
La primul sezon de la înfiinţare, Centrul de Excelenţă „Tricolor 11 Deva” a avut comportări peste aşteptări. Astfel, în Liga Elitelor Under 17, seria Vest, echipa antrenată de Dan Stupar şi Marius Sîrbu s-a clasat pe locul 7, cu nouă victorii, şase remize şi 11 înfrângeri. În schimb, în campionatul naţional Under 17, Tricolor 11 Deva a câştigat seria 7, cu 25 de victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere, dar conform regulamentului nu are dreptul de a merge mai departe. Trebuie ţinut cont de faptul că toţi jucătorii Centrului de Excelenţă „Tricolor 11” Deva sunt cu  un an mai mici ca vârstă faţă de adversarii pe care i-au întâlnit. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura