Preşedinţii de organizaţie, candidaţii la primării

12 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Pentru a organiza conferinţa judeţeană a ALDE Hunedoara, e nevoie ca membrii de partid să intre în posesia cardurilor.
Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, susţine că până la sfârşitul lunii mai 2018 va fi ţinută această conferinţă.
„Până acum, nu am eliberat nici un card. Mai avem şapte localităţi unde trebuie să organizăm filialele, deocamdată având doar nuclee aici. Cardurile reprezintă reconfirmarea calităţii de membru ALDE”, a declarat Moloţ.
Mircea Moloţ a spus că, în general, preşedintele de organizaţie va candida la alegerile locale pentru postul de primar. „În general, dar nu e o regulă impusă, că preşedintele este automat şi candidatul de primar. În general, aşa se întâmplă, însă”, a afirmat liderul judeţean al ALDE.
Preşedintele organizaţiei municipale Hunedoara a ALDE, Constantin Vâlceanu, prezent, ieri, la conferinţa de presă, a spus că probabil, el va fi candidatul partidului pentru postul de primar al municipiului de pe Cerna, la alegerile locale din 2020.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Patrimoniul natural din Geoparcul Dinozaurilor, model de studiu pentru specialişti în arii protejate din şase ţări

Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului, Geoparc Internaţional UNESCO, administrat de Universitatea din Bucureşti, a fost gazda evenimentului organizat cu ocazia celei...

Elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, premiaţi la Olimpiada de interpretare instrumentală

În zilele de 9 şi 10 martie, la Reşiţa, a avut loc etapa zonală a Olimpiadei de interpretare instrumentală pentru...

Spitalul Municipal Brad aşteaptă noul contract cu Casa de Sănătate

Conducerea Spitalului Municipal Brad speră ca noul contract cadru ce urmează să fie încheiat cu Casa Judeţeană de Sănătate Hunedoara,...

Închide