Procesul Carmen Guran vs Consiliul Judeţean

11 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

        În data de 26 septembrie 2019, la Tribunalul Hunedoara este stabilit termen în procesul intentat de directorul tehnic Carmen Guran, preşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Bobora şi instituţiei.
Aceasta a atacat in contencios administrativ hotărârea prin care postul ei s-a desfiinţat, reuşind o victorie de etapă, obţinând să rămână pe funcţie până la judecarea pe fond a procesului.
Carmen Guran susţine că postul ei de director tehnic nu ar fi trebuit desfiinţat. Asta, deşi Consiliul Judeţean a modificat organigrama instituţiei, doar după ce a avut aprobarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Potrivit secretarului judeţului, Daniel Dan, lui Carmen Guran i s-a oferit, în schimb, să aleagă între patru posturi în instituţia judeţeană. Le-a refuzat pe toate, atacând hotărârea votată de aleşii judeţeni referitoare la modificarea organigramei. (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liderul USR Dan Barna s-a întâlnit cu susţinătorii din Deva

Preşedintele USR şi candidat al Alianţei USR-PLUS la prezidenţiale, Dan Barna, se află în aceste zile în judeţul Hunedoara.

Ministrul Natalia Intotero, printre românii din Milano

Ministrul Natalia Intotero se află într-un turneu de lucru prin mai multe ţări din Europa. Ieri, românii prezenţi la secţia...

S-au alocat noi fonduri pentru modernizarea spitalului judeţean

Aleşii judeţeni au votat, ieri, în şedinţa extraordinară rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU)...

Închide