Actualitate

Preşedintele PSRO, Mircea Geoanã, şi-a lansat programul politic la Deva

geoanaPreşedintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a ales municipiul Deva pentru lansarea Programului Naţional de Creare de Locuri de Muncă.  Este vorba despre un plan care, în viziunea specialiştilor care l-au întocmit, ar duce la dezvoltarea economică a României şi la stoparea exodului tinerilor în alte state, în căutarea unui loc de muncă.
„Am venit aici pentru a da un mesaj de respect, de preţuire şi de dragoste pentru hunedoreni. Nu am uitat şi nu am să uit, câte zile voi avea, că după confruntarea politică la vârf din campania prezidenţială din 2009, dumneavoastră, hunedorenii, mi-aţi făcut imensa onoare şi privilegiul de a mă fi votat în numărul cel mai mare din întreaga Românie. Am vrut să începem din inima României, din kilometrul „zero” al naţiunii române, prima întâlnire regională a partidului şi lansarea Programului Naţional de Creare de Locuri de Muncă. Consider că este cel mai important proiect pe care-l are România, cel al creării de locuri de muncă”, a declarat Mircea Geoană în deschiderea Conferinţei regionale a PSRO.
În programul PSRO lansat la Deva sunt prevăzute o serie de măsuri de relaxare fiscală, cum ar fi reducerea cotei unice de impozitare de la 16 la sută la 14 la sută, printr-un amendament adus la Legea Bugetului, echilibrarea numărului pensionarilor cu cel al salariaţilor, încurajarea investiţiilor etc. Mircea Geoană a adăugat că dacă toate aceste lucruri ar fi puse în practică, România ar deveni un actor economic regional important. Trebuie amintit că tema creării de noi locuri de muncă a fost principalul pilon pe care candidatul la preşedinţie, Mircea Geoană, s-a sprijinit în campania electorală din 2009, atunci când izbânda a fost provizoriu de partea sa.
La Conferinţa regională de la Deva, preşedintele PSRO a mai vorbit despre susţinerea Guvernului Cioloş şi despre nevoia de a tranşa lucrurile cu privire la partidele care susţin acest Executiv şi care sunt în opoziţie. Altfel, Guvernul va avea o uriaşă vulnerabilitate, lovindu-se de o majoritate ineficace care-i va putea crea probleme în a supravieţui. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Preşedintele PSRO, Mircea Geoanã, şi-a lansat programul politic la Deva

  • Natalia Bumbac, ce bine că Mircea Geoană şi-a lansat programul -comunist? neocomunist? – în viaţă fiind. Altfel exista pericolul să constataţi că…a trecut în nefiinţă.

  • Cand il aud si pe prostanac vorbind de locuri de munca, lesin. Pai de unde locuri de munca, daca Romania nu mai are industrie ? Aveti locurile de munca in sertar ? Du-te bai Geoana la The Buleni si cultiva lubenite, ca nu esti bun de nimic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura