EvenimentFlash

Preşedintele PSD Petroşani, prins cu 103 km la oră în Lupeni

Livia Botici

Ieri dimineaţă, un echipaj al Poliţiei Rutiere, din municipiul Lupeni, a oprit în trafic un autoturism, care „zbura” în localitate, cu viteza de 103 kilometri la oră. În momentul în care s-a dat jos din maşină, oamenii legii au observat că şoferul grăbit era nimeni altul decât preşedintele PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu (foto).

Pieton pentru 90 de zile
În dimineaţa de ieri, în municipiul Lupeni, poliţiştii rutieri au efectuat o acţiune pentru a-i descoperi pe şoferii care circulă fără a ţine cont de limita de viteză. La un moment dat, unul dintre aparate a detectat un autoturism care circula cu 103 de kilometri la oră, în localitate, motiv pentru care, unul dintre agenţi i-a făcut semn şoferului să oprească. La volan… surpriză! Contravenientul era Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PSD Petroşani. Pentru că a depăşit cu 53 de kilometri limita de viteză admisă în localitate, şoferul Vochiţoiu s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile şi cu o amendă contravenţională în valoare de 540 de lei. „Indiferent cum s-ar numi o persoană şi orice funcţie sau calitate ar avea, atunci când se află la volanul unui autoturism, pe drumurile publice, ea trebuie să se supună unor legi. În cazul în care agenţii de circulaţie decid suspendarea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile, cum este şi în acest caz, conducătorul auto va trebui să fie reexaminat. Numai dacă va trece testul îşi va putea recupera permisul de conducere”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Hunedoara.

„Alergam să câştig o pâine”
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Haralambie Vochiţoiu a confirmat incidentul de ieri dimineaţă. „Într-adevăr, am depăşit viteza legală, dar vreau să ştiţi că alergam să câştig o pâine, nu mergeam la nici un chef. Poliţiştii erau la pândă şi m-au prins. Oricum, voi contesta măsura de suspendare a permisului de conducere, pentru că sunt convins că aparatul a indicat o viteză mai mare decât în realitate. Vreau să vă mai spun că mi se pare aberant faptul că aceşti poliţişti, în loc să-şi vadă de treaba lor, fac publice astfel de informaţii. Fac din activitatea lor un subiect de presă”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PSD Petroşani.

9 comentarii la „Preşedintele PSD Petroşani, prins cu 103 km la oră în Lupeni

 • Vreau să vă mai spun că mi se pare aberant faptul că aceşti poliţişti, în loc să-şi vadă de treaba lor, fac publice astfel de informaţii. Fac din activitatea lor un subiect de presă”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PSD Petroşani.

  Jigodie ai este4 acest Vochitoiu, care si-a linsat in presa toti colegii de partid, de la Valea Muresului pana pe Valea Jiului. Ce i-a facut lui rascolean ai uitat? Sau lui Radu Sorin? Gunoiule, ti se pare aberant? Aberant eeste sa alergi dupa o paine cu MAZDA EDE 40 DE MII DE EURO. Muncitorii pe care-i exploateze tu alearga dupa o paine 12-13 ore pe zi si nu-i platesti, gunoi mare pesedist ce esti. Rusine Pamblicarule.

 • pai e normal sa contesti,toti oamenii de bine o fac.Toata clasa politica,de la neimportantul presedinte de filila si pana la parlamentari nu sunt decat niste gunoaie.Nu-i mai votati pe nici unul ca toti sunt la fel

 • Eu credem ca Voichitoiu este tanar dara din poza vad ca are in jude de 55-60 de ani. E bolnav, cumva?

 • Face contestatie pentru ca trebuie sa fie reexaminat din nou, si daca i se cere si psihologicul a incurcat-o nasol de tot. Toata lumea stie ca e dus rau cu pluta. Felicitari Politiei Rutiere Lupeni ca a avut „tupeul” sa opreasca un vice(u) de la PSD.

 • Jalnic a mai ajuns omul asta. Jalnic, jalnic, jalnic.

 • nu e jalnic e…peremist chiar daca a plecat la psd.

 • Pentru toti dusmanii lui Hari Vochitoiu:sa aveti viata lunga sa va bucurati si voi de „succesurile” lui.Pofta buna,vad ca mancati caca cu gura plina!

 • Hari, ca tu scri, esti penibil, jalnic si bolnav, toate le un loc sub numele de Vochitoiu fost primvicepresedinte PSD, fost sofer, fosta speranta politica si in curand (foarte foarte curand) fost presedinte PSD Petrosani si viitor infractor condamnat. Succes!

 • La o săptămână după alegerea lui Laurenţiu Nistor ca preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, ieri dimineaţă, la Deva, social-democraţii hunedoreni şi-au ales structura executivă a partidului, formată din 69 de membri.

  Din noua structură de conducere a PSD-ului hunedorean fac parte şi zece reprezentanţi ai organizaţiilor din Valea Jiului.

  În ordinea importanţei funcţiei deţinute în structura executivă judeţeană, aceştia sunt: Sorin Vasilescu, prim-vicepreşedinte, Marian Coltescu, Dumitru Răscolean, Dumitru Rădoi, Cristian Resmeriţă, Ioan Rus, Spiridon Simion şi Haralambie Vochiţoiu – vicepreşedinţi, iar Corneliu Braia şi Vasile Jurcă – secretari.

  Adica Vochitoiu este doar un fel …de vicepresedinte, fiind ultimul dintre vicepresedintii din Valea Jiului? Asa se scrie in ZVJ „in ordinea importantei”. Mai Hari (te fapt pe tine te cheama Haralambie, si asa are sa te strige lumea, nu Hary…vezi Doamne!!!) mai, ce ai fost, sice-ai ajuns. O goanga, o musca strivita pe o fata de masa jegoasa. Hai, pa, ca mnu mai prezintininteres decat pentru directia de ajutorare a handicapatilor. Vai, vai, vai

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura