Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat vineri la Deva, împreună cu candidaţi pentru Parlamentul European. Rareş Bogdan: Românii nu susţin hoţia!

7 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Vineri, fostul jurnalist Rareş Bogdan, în prezent candidatul numărul 1 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, s-a aflat la Deva, împreună cu liderul partidului Ludovic Orban, dar şi liberalii hunedoreni. Rareş Bogdan a făcut o „baie de mulţime“ în reşedinţa de judeţ şi a participat la lansarea candidaţilor PNL pentru Parlamentul European.

„Liberalii, primii care au cerut creşterea pensiilor“
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat în conferinţa de presă susţinută la Deva, că liberalii au promovat, de fapt, proiectul majorării alocaţiilor de stat pentru copii şi a pensiilor pentru persoanele care au lucrat în grupele I şi II de muncă.
„În ceea ce priveşte pensiile pentru părinţii şi bunicii noştri care au lucrat în condiţii grele, fiind încadraţi între grupa I şi grupa II de muncă, aş vrea să spun din capul locului că PSD nu numai că n-a majorat la timp aceste pensii pentru cei care au lucrat în grupa I şi grupa II de muncă, ci a tăiat creşterile de pensii la care aveau dreptul toţi cei care au lucrat în grupa I şi grupa II de muncă încă din 1 ianuarie 2016. În ceea ce priveşte pensiile cuvenite celor care au lucrat în condiţii grele de muncă, grupa I şi grupa II de muncă, readuc aminte că primii care au solicitat majorarea acestor pensii cu 50 la sută pentru cei care au lucrat în grupa I de muncă şi cu 25 la sută pentru cei care au lucrat în grupa II de muncă au fost liberalii în timpul guvernării liberale, când ministrul Muncii era Mariana Câmpeanu. Olguţa Vasilescu şi premierii PSD au refuzat categoric să recalculeze pensiile şi vin acum, în pragul alegerilor europene, să spună că ei au majorat pensiile pentru grupa I şi grupa II de muncă pentru cei pensionaţi până la 1 ianuarie 2011. Este o minciună gogonată, PSD le-a răpit acestor bunici şi părinţi ai noştri dreptul la o pensie crescută de la 1 ianuarie 2016, până la 1 octombrie 2018”, a declarat Ludovic Orban, liderul liberalilor din România.

Susţine referendumul lui Iohannis
Candidatul aflat pe poziţia întâi pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a afirmat, cu ocazia vizitei la Deva, în conferinţa de presă, că susţine demersul preşedintelui ţării pentru referendumul din 26 mai 2019.
„PNL susţine întru-totul demersul preşedintelui României. Eu, personal, şi foarte mulţi dintre liderii partidului suntem extrem de încântaţi că preşedintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta exact că românii nu susţin hoţia, infractorii, nu susţin corupţia şi doresc oameni cinstiţi, doresc ca temele esenţiale să nu fie legate, în nici un caz, de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică şi de aducerea acasă a fraţilor noştri plecaţi peste graniţă. Sigur, că interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie este o chestiune extrem de serioasă şi care cred că va primi din partea românilor o susţinere uriaşă, deoarece nici unul dintre copiii românilor nu au primit educaţia de a fura atunci când vor creşte sau când sunt mici. Cât priveşte interzicerea ordonanţelor din domeniul judiciar, aceasta, de asemenea, este obligatoriu să fie adoptată pentru că nu putem sta de doi ani şi cinci luni de zile doar pe subiecte legate de justiţie, de încălcarea justiţiei şi de scăparea unei găşti care, pur şi simplu, refuză să se gândească la problemele economice, la problemele sociale, la problemele de investiţii, la atragerea fondurilor europene şi se gândesc strict la albirea propriilor lor dosare“, a spus, la Deva, Rareş Bogdan, candidatul nr. 1 pe lista PNL pentru Parlamentul European.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. alex spune:

    multa “opinie cetateneasca” pt voi !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adevărul despre situaţia de la Spitalul Judeţean Deva. O “gogoaşă umflată” pentru capital politic

Asistăm, zilele acestea, la noul scandal în care a fost târât Spitalul Judeţean din Deva. Acuzaţii, replici tăioase. Este clar,...

Majorări substanţiale în urma recalculării pensiilor, pentru minerii pensionari

Potrivit Ministerului Muncii, în urma recalculării pensiilor din grupele I şi II, pensionarii din minerit au ajuns la pensii mărite...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Încrederea

Aveţi încredere în mine?... ştiam eu! Atunci hai să vorbim despre încredere! Ce este încrederea, de unde vine ea, cu...

Închide