ActualitatePolitica si administratie

Preşedintele Laurențiu Nistor: Sunt mulţumit de felul în care se lucrează pe Culoarul Trafic Mureş Nord

Lucrările de reabilitare a drumurilor jude­ţene înscrise pe Culoarul Trafic Mureş Nord, din judeţul Hunedoara, se desfăşoară în graficul stabilit, conducerea Consiliului Judeţean (CJ) solicitând şoferilor să înţe­leagă faptul că disconfortul creat de şantierele deschise pe acest traseu este generat de faptul că proiectul trebuie executat în condiţii de calitate.

Să reziste mult
„Sunt foarte mulţumit de modul în care constructorii lucrează, firmele care execută lucrările îşi fac datoria, însă ştiu că există şi nemulţumiri. Este un disconfort creat, sunt lucrări la terasament care necesită multă atenţie, dar şi respectarea normelor în vigoa­re. Nu poţi turna asfalt peste noapte, facem un drum care vrem să reziste foarte mult, nu doar un an sau doi. Nu ne permitem să lucrăm oricum!”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor.
CJ Hunedoara a atras fonduri europene în valoare de 120 de milioane de lei pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene care includ un traseu în lungime de 70 de kilometri, denumit Culoarul Mureş Nord. Acesta începe de la limita cu judeţul Alba şi continuă, de-a lungul râului Mureş, până la graniţa cu judeţul Arad, în zona localităţii Ilia.
Lucrările au început în luna iunie 2021, având 20 de luni ca termen de execuţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura