ActualitateFlashPolitica si administratie

Președintele Laurențiu Nistor către prefect: Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești

Sorina Popa

Șeful județului, Laurențiu Nistor (foto), i-a transmis prefectului că este sănătos, are energia necesară să-și onoreze man­datul de președinte al Consiliului Județean și a fost în concediu în Stațiunea Felix. Asta, după ce prefectul l-a criticat într-o postare pe Facebook pe președintele Con­siliului Județean că și-a permis un concediu, tocmai în România.

Iată ce i-a transmis președintele Laurențiu Nistor prefectului:
„Domnule Călin Marian,
Mă adresez personal pentru că funcția pe care o ocupați, mai ales că sunteți numit, nu ales, este vremelnică pe propriul parcurs profesional.
Ați demonstrat încă odată că trăiți într-o realitate paralelă. Ieri a fost o zi foarte bună, pentru că am semnat, la București, alături de un ministru PNL, contracte în valoare de 7,4 milioane de euro pentru proiecte care vizează patrimoniul din județul Hunedoara. Acel patrimoniu unde vă faceți poze frec­vent, dar pentru care nu mișcați un deget.
Remarc cu surprindere că sunteți preo­cupat de sănătatea mea. Nu sunteți primul, dar vă reamintesc că aroganțele de acest gen sfârșesc înăbușite în ridicol. Poate ați uitat… Memoria… Sunt sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu, și am energia să îmi onorez mandatul de președinte cu mai multă râvnă decât aveți dumneavoastră.
Vă văd preocupat de concediul meu. Trebuie să recunosc, sunteți de-a dreptul penibil. Am fost în concediu într-o stațiune din România. Relaxați-vă, a costat mult mai puțin decât vacanțele dumneavoastră din insulele grecești… sau decât biletul pe care l-ați achitat urgent să ajungeți (de pe plajă) la întâlnirea cu șeful dumneavoastră de partid. Și… mi-e greu să înțeleg, trebuie ca hunedorenii să ceară voie prefectului să meargă în concediu? Îi urmăriți cât plătesc? Nu sunt acestea metode securiste?
Am o rugăminte, vă rog să declarați public cu acte doveditoare unde locuiți, unde aveți domiciliul și dacă încasați bani publici pentru navetă sau chirie.
Vă stau în gât studiile mele. Spre deo­sebire de dumneavoastră, nu am obrăznicia să aprofundez su­biectul, dar hunedorenii v-ar apre­cia mai mult dacă ați așeza virgula acolo unde îi este locul. Asta ca să nu vă mai judece oamenii că vă pri­cepeți doar la grădi­nărit.
Recunosc, mesajul dum­nea­voas­tră m-a și bucurat. V-am des­chis apetitul pentru pro­­verbe, citate, zi­ceri din popor. „Pe cine nu lași să moa­ră, nu te lasă să tră­iești” – acesta vă place?”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura