Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, aşteaptă reluarea pregătirilor

6 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sporturile vor reveni treptat la normalitate, după data de 15 mai, odată cu ridicarea restricţiilor impuse de ordonanţele militare, iar preşedintele COSR, Mihai Covaliu (foto), spune că baza de pregătire de la Izvorani a fost igienizată şi că îşi aşteaptă sportivii.

„E o veste bună anunţul ministrului. S-a referit mai mult la momentele reluării activităţii fizice. Se discută în aceste zile, cu cei de la Ministerul Sănătăţii, cum vom relua această activitate, în ce fel şi ce măsuri trebuie să respectăm, sunt subiecte care sunt acum pe masă. Trebuie respectate aceste măsuri care vor veni de la specialişti. Noi suntem în legătură cu Ministerul Tineretului şi Sportului, domnul ministru s-a întâlnit de mai multe ori cu specialiştii de la Ministerul Sănătăţii şi există şi un plan de reîncepere a pregătirilor. Vom reîncepe activitatea sportivă, dar e clar că nu oricum.
Din punctul de vedere al COSR, baza sportivă de la Izvorani este pregătită să primească sportivii, inclusiv apa şi bazinul de la piscina olimpică au fost igienizate. Am făcut în toată baza o igienizare şi aşteptăm şi noi aceste măsuri pe care să le implementăm acolo”, a declarat preşedintele COSR. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FIFA propune cinci schimbări la un meci de fotbal

Virusul Covid-19 aduce modificări esenţiale nu numai în viaţa de zi cu zi a omului, ci şi în ceea ce...

Sute de sportivi vor fi testaţi pentru Covid-19

Aproximativ 700 de sportivi vor fi testaţi pentru Covid-19 înainte de reluarea antrenamentelor în cadrul cantonamentelor care vor fi efectuate...

Juniorii de la LPS Cetate Deva se antrenează după metode noi

Grupele de juniori de la secţia de fotbal din cadrul LPS Cetate Deva continuă programul de pregătire on line, chiar...

Închide