Preşedintele CAR „Speranţa“, Cetăţean de Onoare al municipiului Hunedoara

31 octombrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

Preşedintelui Asociaţiei Casa de Ajutor Reciproc „Speranţa“ Hunedoara, Ovidiu Viorel Morariu (foto dreapta), i s-a acordat, la propunerea primarului Dan Bobouţanu (foto stânga), titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Hunedoara.
Evenimentul a avut loc în cadrul şedinţei de Consiliu Local de ieri, joi. Ovidiu Viorel Morariu a desfăşurat activităţi sociale şi culturale, în special după angajarea la ICSH Hunedoara. A fost numit director al Clubului Constructorul, desfăşurând o intensă activitate cultural-artistică, cu formaţiile artistice înfiinţate. A fost preşedinte al Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice timp de 12 ani, în perioada 2004-2016.
Pentru munca desfăşurată şi rezultatele înregistrate a fost decorat cu medalia Meritul Cultural şi Ordinul Muncii clasa a II-a. În anul 1995, a fost ales preşedinte al Asociaţiei Casa de Ajutor Reciproc “Speranţa” Hunedoara (CARP), funcţie pe care o deţine şi în prezent. Asociaţia CARP „Speranţa” Hunedoara se situează la nivel de ţară printre primele 10 asociaţii, iar Ovidiu Viorel Morariu face parte din conducerea Federaţiei Naţionale „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, având funcţia de prim-vicepreşedinte.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Petre spune:

    Merita activistul și secretarul de
    Partid PCR!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cererea de insolvenţă a CEH, respinsă de Tribunalul Hunedoara

Ieri, cererea de insolvenţă depusă la Tribunalul Hunedoara de către administraţia Complexului Energetic Hunedoara (CEH) a fost respinsă de instanţa...

Administratorul public al judeţului îi linişteşte pe hunedoreni: “Începem reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara”

Aleşii judeţeni liberali s-au speriat, ieri, în şedinţa de consiliu, că nu se modernizează Casa de Cultură din municipiul Hunedoara!...

Ceea ce a părut doar o utopie s-a realizat în trei ani! De ieri, aparatul RMN de la Spitalul din Deva, pus la lucru!

E oficial! Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva are, de ieri, un aparat RMN funcţional. Dacă mai pui că este vorba...

Închide