Preşedinte nou la Federaţia Română de Volei

Adin Cojocaru (foto) a câştigat miercuri alegerile la preşedinţia Federaţiei Române de Volei, în urma votului exprimat în cadrul Adunării Generale a FRV, care a avut loc la Complexul Sydney 2000 din Izvorani.
Din cei 154 de membri afiliaţi prezenţi, 109 au votat pentru Adin Cojocaru, în timp ce preşedintele în funcţie, Gheorghe Vişan, a obţinut doar 42, pierzând astfel şansa de a obţine cel de-al cincilea mandat al său la preşedinţia Federaţiei Române de Volei.
„Asta e, am pierdut, nu-i nicio problemă, democraţia se respectă. Au fost aici lucruri regizate, au venit cu oameni care au aruncat cu noroi, aşa cum se practică. Aşa au avut câştig de cauză. Ca în politică, exact sis­te­mul din politică. Au venit, au ţipat, au urlat special pentru treaba asta. Au obţinut ce au vrut ei. Să vedem ce fac în continuare cu conducerea lor şi promiscuitatea pe care vor să o facă ei”, a declarat Gheorghe Vişan.
Pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Volei s-au înscris iniţial Oana Sârb, vicepreşedinte al FRV şi Mihai Duţă, team manager la Rapid, dar aceştia s-au retras înainte de vot.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare