Preoţi reclamaţi că au fãcut campanie pentru unul dintre candidaţii la prezidenţiale

05 Nistor  Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a afirmat că unii preoţi din judeţ i-au ameninţat pe alegători că, dacă nu votează cu Klaus Iohannis, vor fi blestemaţi.

„Au fost patru asemenea preoţi pe care i-am depistat în judeţul Hunedoara, care au umblat din casă în casă şi chiar unde avem un primar foarte bun au câştigat ei (n.r.- ACL) cu 50,9 la sută. O să vină primarii şi o să vă spună. Eu nu vreau să bag vrajbă între primari, preot şi cetăţeni sau între cetăţeni şi preot”, a declarat preşedintele PSD Hunedoara. Acesta a mai precizat că preoţii respectivi au fost reclamaţi la Patriarhie.
Pe de altă parte, deputatul Laurenţiu Nistor a declarat că fiecare organizaţie de partid va fi analizată în parte, pentru a se vedea ce măsuri vor trebui să fie luate după alegerile prezidenţiale. Reamintim că Hunedoara este singurul judeţ „roşu“ din Ardeal, deoarece Victor Ponta a obţinut mai multe voturi, însă de la un tur la altul, diferenţa între cei doi candidaţi a scăzut de la 12,95 puncte procentuale, la 0,75 puncte.
”În judeţ, ne puteam aştepta ca scorul electoral să fie cu vreo 5-6 procente mai mare, de la 56 la sută în sus. Nu a fost să fie aşa, electoratul a hotărât să fie mai puţin. Noi şi pentru asta suntem mulţumiţi, mai ales că suntem singurul judeţ din Transilvania în care candidatul nostru a câştigat alegerile”, a declarat liderul PSD Hunedoara.

3 comentarii la „Preoţi reclamaţi că au fãcut campanie pentru unul dintre candidaţii la prezidenţiale

 • 21 noiembrie 2014 la 12:28
  Permalink

  Stimate domnule Laurentiu Nistor
  Ca sa fim echilibrati, va atrag atentia ca nu 4 preoti ci zeci de preoti au afirmat public in Biserici in ziua alegerilor sa se voteze candidatul oricare numai “orthodox sa fie”.
  Iar Preafericitul Daniel a transmis o Pastorala pentru a fi citita in toate bisericile ortodoxe din tara, nu de Sfintele Pasti si nici de Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului, ci de … 16 noiembrie.
  Pai Sfintii Brancoveni – despre care se spunea in Pastorala Preafericitului, adica Domni luminati pamanteni si Ortodocsi – sunt trecuti in calendar cu data de pomenire in …. 16 AUGUST, nu in ziua alegerilor.
  Mesajul meu catre dvs., dar si catre toti cei care vor sa auda este ca, Sfanta Biserica nu e a politicienilor, de orice culoare am fi.
  Iar pentru preotime, dragi parinti, daca nu stiti a face politica, pai atunci nu o faceti. Sfintiile voastre rugati-va, ca Bunul Dumnezeu sa-i ierte pe toti politiceanii care fura si care mint, si lasati politica celor care au fost randuiti sa fie politicieni.
  Harul Domnului Iisus Hristos si Dragostea Lui Dumnezeu Tatal sa fie cu noi cu toti. Amin
  Si sa ne ierte daca gresim acuzand pe unul, de cele mai multe ori fara temei, si daca ne incredem in altul, uitand ca e om si asta , si va fi supus greselii.

 • 21 noiembrie 2014 la 12:40
  Permalink

  Ha, ha, ha. Hotul striga hotii.

 • 21 noiembrie 2014 la 14:37
  Permalink

  Rudimentar, mediocru si expirat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 21.11.2014

Angajaţii unui supermarket dintr-un orăşel din sudul judeţului s-au dovedit mai catolici decât inspectorii de la protecţia consumatorilor cu un

Bulina neagră 21.11.2014

Monica Iacob Ridzi, deputat UNPR

Bulina albă 21.11.2014

Robert Lupu, antrenor Autobergamo Deva

Închide