Sport

Premii şi sănătate pentru laureatele de la RealSport

Ciprian Marinuţ

Echipele clasate pe primele locuri în competiţiile fotbalistice organizate şi găzduite de RealSport Deva au fost recompensate cu premii în valoare totală de 14.000 de lei, însă, toţi participanţii la aceste populare competiţii de amatori au câştigat… sănătate prin sport.

Recompense de echipă şi individuale

Ocupantele primelor cinci locuri din play-off-ul Diviziei A au fost premiate, duminică, odată cu încheierea campionatului, cu suma de 9.200 de lei, după ce săptămâna trecută, laureatele din Divizia B au obţinut premii de 4.800 de lei. Astfel, campioana Avantaje a primit 3.500 de lei, vicecampioana Quasar Deva, a încasat 2.500 de lei, iar medaliata cu bronz, Alfa Team Cristur, a fost răsplătită cu 1.500 de lei. Echipa clasată pe locul patru, Old Boys, a fost premiată cu 800 de lei, cea de pe locul cinci, EFC Anonimii a încasat 600 de lei, iar câştigătoarea trofeului Fair-Play, Legiunea Taylor Red, a încasat un premiu de 300 de lei. În plus, campioana a obţinut cupa, diplome şi tricourile de campioni, iar echipele de pe locurile doi şi trei au primit cupe şi diplome.

Organizatorii au oferit şi premii individuale, care s-au acordat pe baza voturilor acumulate din partea delegaţilor echipelor participante. Podiumul celor mai buni jucători a fost ocupat de Claudiu Mirea (Quasar) cu 158 de puncte, Ladislau Zudor (Alfa Team Cristur) cu 145 de puncte şi Vasile Vişan (Quasar Deva) cu 138 de puncte. În clasamentul celor mai buni portari, lider a fost Ioan Vezeteu (Old Boys), cu 157 de puncte, urmat la diferenţă minimă de Ionuţ Florea (Quasar) cu 154 de puncte şi de Petre Clep (Alfa Team) cu 136 de puncte. Golgeterul campionatului a fost Marius Corne (CFR), care a marcat 64 de goluri pe tot parcursul competiţiilor.

Admitere pe bază de invitaţie

Attilla Takacs, preşedintele CS RealSport, a oferit detalii despre noua ediţie de campionat care va demara în toamnă, la finalul lunii august, precizând că în competiţii vor fi primite doar echipele invitate de organizatori şi care se supun regulilor stricte stabilite. „Vom avea o primă divizie numită SuperLiga RealSport – Bergenbier şi o divizie secundă cu numele de Liga RealSport. În SuperLigă vor juca echipele ce au fost în acest sezon în play-off-ul Diviziei B şi unele formaţii din Divizia A, care vor primi invitaţii de la organizatori, iar în Liga RealSport vor evolua echipele din play-out-ul Diviziei B şi cele noi înscrise”, a precizat Takacs. Oficialul de la CS RealSport a anunţat şi că se va schimba sistemul competiţional, pentru a se elimina posibilităţile de trucuri şi aranjamente şi discuţiile pe această temă. „Cele 16 echipe din SuperLigă vor juca 15 etape în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Apoi, se vor forma patru grupe, în funcţie de locurile ocupate în clasament, astfel: grupa A: locurile 1, 8, 12, 16; grupa B: locurile 2, 7, 11, 15; grupa C: locurile 3, 6, 10, 14; Grupa D: locurile: 4, 5, 9, 13. Primele două clasate din fiecare grupă vor juca sferturi de finală, semifinale şi finale, în sistem eliminatoriu, iar cele de pe locurile trei şi patru vor juca la fel pentru locurile 8-16”, a precizat Attilla Takacs.

One thought on “Premii şi sănătate pentru laureatele de la RealSport

  • SA NE MAI LASE,TACACS ASTA CU REGULILE LUI!,MAI BINE S-AR DUCE IN ALTA PARTE,NU SA VINA EL SA FACE REGULI LA DEVA.POATE SE MAI LIPESTE LA 2 CAPACE,SI DP ACEEA SI-AR REVENI,SARAKU.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura