Premii pentru elevii de la Liceul „Sigismund Toduţă“ Deva

04 Corul Lira in concursOana Mihnea

În acest sfârşit de săptămână, elevii de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă“ din Deva au obţinut premii la două concursuri.

Vineri a avut loc etapa interjudeţeană a Olimpiadei corale pentru clasele de gimnaziu la Catedrala Greco-Catolică „Immaculata“ din Deva. La cele două secţiuni ale concursului au participat şapte coruri, între care unul de la liceul de arte devean. După prestaţii şi jurizare, corul „Lira“ al Liceului de Arte „Sigismund Toduţă“ a obţinut premiul II, Premiul Special pentru piesa „Primăvara“, compusă de Alexandru Murariu, un fost elev al liceului şi un premiu pentru corepetitor. Corul a fost pregătit din acest an de tinerii profesori Răzvan Nemeş şi Călin Sân.
Tot vineri, a avut loc la Sibiu ediţia a IV-a a festivalului „Prietenii muzicii“, organizat de fundaţia Pro Piano din Bucureşti. La această competiţie, Liceul de Arte „Sigismund Toduţă“ a fost reprezentat de elevul Sebastian Marişca, din clasa a II-a pian, care a obţinut Diploma de Excelenţă şi un premiu special pentru muzicalitate din partea juriului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.