Sport

Premii „dulci” la „Cupa Heian”

11 x 3 heian

Ciprian Marinuţ

 Cei peste 120 de sportivi de la opt cluburi din ţară, prezenţi la ediţia a III-a a „Cupei Heian”, desfăşurată în mod tradiţional în luna cadourilor, s-au bucurat de premii „dulci” din partea lui Moş Crăciun.

Şi concurs, şi sărbătoare
Aureolaţi cu medalii valoroase la competiţiile internaţionale şi naţionale de peste an, karatiştii de la Heian Deva i-au invitat pe… cei mai dragi adversari ai lor din ţară la o întrecere cu „parfum” de sărbătoare, în care punctul culminant a fost… venirea lui Moş Crăciun. Sportivii de la Kihon Deva, Enpi Brad, Zanshin Timişoara, Crişul Negru Ştei, Shodan Timişoara, Budo Hunedoara, Shotokan Salonta şi Heian Brad au luptat, la finalul săptămânii, în Sala Traian din Deva, pentru a-şi demonstra calităţile şi talentul ca la orice concurs important. Surpriza plăcută a fost că nu doar cei mai buni au fost răsplătiţi cu diplome şi medalii, ci toţi participanţii au obţinut premii dulci de la Moş Crăciun. „E un concurs de final de an, în care încercăm să evidenţiem succesele de peste an şi să răsplătim eforturile sportivilor noştri şi ale părinţilor lor cu cadouri simbolice. Ca rezultate sportive, anul 2009 a fost bun pentru clubul Heian Deva, întrucât am avut multe medalii la campionatele europene şi naţionale. Sportivii Andra Daniliuc, Robert Ghena şi Adrian Gabor şi-au reconfirmat valoarea pe plan internaţional, iar echipa de kata sincron feminin, de şase-opt ani, formată din Alexia Chifor, Maria Feretti şi Denisa Pădurean, a debutat cu dreptul la competiţiile de top”, a spus sensei Marius Biji, preşedintele clubului Heian.
Suprafeţele de concurs au fost asigurate cu sprijinul lui Mugurel Ciuşcă de la SCM Deva, iar sacul moşului a fost umplut cu daruri de S.C. Boromir Deva, S.C. Romconfort Design Deva şi S.C. Seda International Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura