Actualitate

Premierea firmelor hunedorene de top

Peste 700 de companii hunedorene au participat în acest an la „Topul Firmelor” din judeţ, aflat la cea de-a XVII-a ediţie.

Festivitatea de premiere a firmelor aflate în fruntea acestui top s-a desfăşurat vineri după-amiază, la Deva, ea fiind organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Hunedoara. Premierea companiilor situate pe primele locuri la fiecare domeniu şi grupă de activitate, s-a desfăşurat într-un cadru festiv, la noul şi elegantul restaurant „Sava”, de către preşedintele CCI Hunedoara, deputatul Viorel Arion, şi directorul general al instituţiei amintite, Crinela Gafton.

Clasamentul celor mai bune companii pe anul 2009 a fost realizat pe baza mai multor indicatori economici. Potrivit Crinelei Gafton, directorul general al CCI Hunedoara, indicatorii economici luaţi în calcul pentru stabilirea clasamentului firmelor hunedorene sunt cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

În Topului firmelor din acest an au fost incluse primele 10 companii clasificate pe şase domenii: Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech, Industrie, Agricultură, Construcţii, Servicii, Comerţ, Export şi Turism. În cadrul evenimentului au fost premiate cu diplome de excelenţă 177 de firme care au reuşit să se menţină în primele 10, pe parcursul ultimilor trei ani, iar 48 de societăţi au primit Trofeul de excelenţă al CCI Hunedoara, pentru că s-au clasat, în ultimii cinci ani, în topul primelor 10 societăţi comerciale. De asemenea, a fost realizat un Top 10, unde au fost nominalizate cele mai bune 10 companii din judeţ, pe baza rezultatelor obţinute în anul 2009, pe primele trei poziţii situându-se în ordine, Electrocentrale Deva SA, Edy International Spedition SA şi SEWS Romania SRL. Tot în cadrul manifestării, s-a mai acordat şi Trofeul Creativităţii, precum şi titlul Investitorul Anului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura