ComunitateEducatie si cultura

Premiere, turnee, parteneriate și coproducții la Teatrul de Artă Deva

Odată cu venirea primăverii, re­pre­zen­tanții Teatrului de Artă Deva aduc în atenția publicului noutățile menite să contribuie la creșterea calității vieții culturale a județului 3 premiere, tur­nee, parteneriate și coproducții cu im­portante instituții de cultură de interes național!

Parteneriate
Primul „mărțișor„ oferit hunedo­re­nilor este premiera spec­ta­colului „Crăciun la palat„ de Pascal Bruckner, regia Celina Nițu, eve­niment ce va avea loc în data de 5 martie, de la ora 19, la sediul Tea­trului de Artă Deva. În data de 17 martie,ora 19, va ieși la rampă și pro­ducția „Riga Crypto și Lapona Enigel„ regia Luana Hagiu, o poveste pentru întreaga familie, iar cea de a 3-a premieră a primăverii va avea loc în data de 12 aprilie. „Rude pierdute„ de Nava Semel, regia Mihaela Panainte și sce­no­grafia Mihai Panaitescu, este o co­pro­ducție a Teatrului de Artă Deva cu Tea­trul Evreiesc de Stat București, spec­ta­col care se bucură de o distribuție de excepție. Biletele pentru toate aceste premiere se pot achiziționa de la Agenția Teatrală sau on-line de pe site-ul Eventbook.ro. Teatrul de Artă Deva a pus ba­zele unor parteneriate cu Teatrul Metronom (București) și cu Teatrul Godot (București) urmând ca în curând să anunțăm și coproducțiile care vor prin­de viață datorită acestor par­te­neriate.

S-au epuizat într-o zi
„Continuăm ofensiva culturală în județ, poposind la Casa de Cultură din Hunedoara, la Cinematograful Zarand din Brad și la sala Astra din Orăștie, gra­ție parteneriatelor încheiate cu Consiliile Locale din aceste localități. Astfel, în data de 6 martie, echipa Teatrului de Artă Deva va susține la Casa de Cultură din Hunedoara trei spectacole! De la ora 11 și 13 ne vom adresa celor mici, cu pro­ducția „Muștele„ regia Eugen Pădureanu, prima producție pentru copii a teatrului devean din acest an , și de la ora 19 cei interesați vor putea viziona spectacolul „O afacere de familie„ regia Eugen Pădureanu. Datorită cererii crescute, spectacolul „Muștele„ se va juca și în data de 7 martie, de la ora 11. Biletele pentru reprezentațiile din Hunedoara se pot achiziționa on-line de de pe site-ul Eventbook.ro sau de la casieria Casei de Cultură Hunedoara marți și miercuri între orele 9-12 și 16-19. În data de 9 martie, vom susține trei spectacole și la Cinematograful Zarand din Brad! „Ves­titul Peticilă„ regia Eugen Pădureanu, se va juca de la orele 12,30 și 14 și co­me­dia„Un bărbat și mai multe femei„ regia Eugen Pădureanu de la ora 18. Biletele pentru cele două re­prezentații pentru copii s-au epuizat în mai puțin de o zi iar pentru cel de seară mai sunt foarte puține! Biletele se pot achiziționa de la casieria Cinematografului Zarand. În luna martie, echipa teatrului devean va ajunge și la spec­tatorii din Orăștie cu pro­ducțiile „Vestitul Peticilă„ și „Un bărbat și mai multe femei„ ambele spectacole fiind regizate de către Eugen Pădureanu. Aceste evenimente vor avea loc în data de 21 martie, la sala Astra.
Nu vom neglija nici publicul devean! Vom sărbători „Femeia„ la teatru, în data de 7 martie, oferind cadou doamnelor și domnișoarelor o reprezentație a come­diei „O afacere de familie„ regia Eugen Pădureanu, domnii având acces prin achiziționarea unui bilet în valoare de 20 lei.
Sperăm ca toate aceste vești să vă stârnească curiozitatea și să ne onorați cu prezența la toate spectacolele noas­tre și vă invităm pe site-ul teatruldeartadeva.ro sau pe pagina de Facebook a instituției noastre pentru a fi la curent cu toate evenimentele propuse de către echipa noastră!”, a spus Mihai Panaitescu, ma­na­gerul teatrului devean. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura