Premiați pentru fidelitate

Un număr de 116 cupluri din municipiul Hunedoara, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost premiate, vineri, cu câte 700 de lei, de către administraţia locală, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.
„Se spune că o naţiune care nu îşi res­pectă bătrânii nu are nici un viitor. Tocmai de aceea, şi anul acesta am ţinut să săr­bătorim cuplurile care au împlinit o ju­mătate de veac de căsnicie! Ne-am bucurat să le fim alături, la Nunta de Aur, celor 232 de bunici care ne-au impre­sio­nat cu poveştile lor de viaţă şi de cuplu şi care ne-au împărtăşit din secretele unei căsătorii trainice. (…) Le dorim sănătate şi încă mulţi ani plini de zâmbete şi motive de bucurie împreună!’, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Pe lângă diplome şi flori, fiecare cuplu care a marcat Nunta de Aur a primit şi câte un premiu în bani, în valoare de 700 de lei.
Premierea seniorilor a avut loc în sala de sport a Liceului „Traian Lalescu” din Hune­doara, cu respectarea normelor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, au precizat autorităţile. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.