Premiați pentru că au rezistat eroic în căsnicie

Toate cuplurile din municipiul Hunedoara care în acest an împlinesc 50 de ani de căsnicie vor fi premiate în data de 1 octombrie 2021, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.
„Noi suntem foarte bucuroși că îi putem sărbători, în fiecare an, pe cei care au dat dovadă de înțelegere și răbdare și care au rămas timp de o jumătate de veac alături de persoana aleasă! Fiecare cuplu ne dă o lecție de viață și este important să le ascultăm poveștile”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
Pentru a participa la premiere, cuplurile domiciliate în municipiul Huedoara care împlinesc în acest ani 50 de ani de căsătorie se pot înscrie până în data de 10.09.2021 la Direcția de Asistență Socială Hunedoara, completând integral formularul alăturat, care este disponibil și pe site-ul primăriei (la adresa: http://www.prima­ria­hunedoara.ro/…/formular-Nunta-de-Aur…) și trimițându-l prin e-mail la adresa [email protected]­ariahunedoara.ro. Cei care locuiesc în municipiul Hunedoara dar s-au căsătorit în urmă cu 50 de ani în altă localitate pot să depună o cerere la sediul Direcției de Asistență Socială – Complexul Comercial Dunărea, Bd. Mihai Viteazu nr. 7A, Hunedoara.
Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon: 0771-074262, respectiv 0770-472363. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.