Pregătiri pentru Mondiale la Lupeni

15 septembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ11 fotbal tenis

Loturile naţionale de fotbal-tenis ale României de seniori, senioare şi juniori se află într-un stagiu de pregătire la Lupeni. Echipele, din care fac parte 10 hunedoreni, se pregătesc pentru participarea la Campionatul Mondial din Cipru, care va avea loc in perioada 18-24 octombrie.
Cu sprijin hunedorean
La cele trei categorii au fost cooptaţi la loturile naţionale 10 sportivi de la Comexim R Lupeni. Este vorba de multipli campioni naţionali, europeni şi mondiali Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Letiţia Bivolaru şi Mariana Lica la senioare, Lucian Purice Szel, Marius Stoenică  şi Adrian  Gherghel la seniori, respectiv Daniel Popovici, Răzvan Vornicu şi David Lică la juniori. „După cantonament va avea loc ultima etapă de campionat naţional tot la Lupeni. Clubul din Lupeni are deja asigurate titlurile de campioni naţionali la senioare şi juniori II, întrucât avansul de puncte pe care îl deţinem nu mai poate fi anulat de adversarii direcţi”, a declarat antrenorul Dima Druncea.
La Campionatul Mondial, la cele 13 probe vor evolua şi sportivii de la Comexim R Lupeni care îşi doresc doar medaliile de aur. „Sperăm că vom dovedi că suntem în stare să câştigăm pentru România alături de ceilalţi sportivi din ţară şi de colectivul tehnic toate medaliile de aur şi titlurile de campioni mondiali puse în joc în Cipru”, a mai spus Druncea. Liceul Teoretic Lupeni asigură sala de sport de la Şcoala Generală Nr. 2 din Lupeni, pentru antrenamente pe durata cantonamentului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bronz la Campionatul Universitar de fotbal

Cea de-a doua ediţie a Campionatului Universitar de Fotbal – UNSR  şi-a desemnat câştigătoarea, aceasta fiind echipa Universitatea Bucureşti, care...

Eşec dramatic la rugby

Ştiinţa Petroşani a pierdut cu scorul de 18-10, după ce a condus cu 10-0, meciul cu RC Bârlad din semifinalele...

Bulina neagră, 16.09.2014

Mariana Mateescu, fost manager al Spitalului din Lupeni Pentru că, după ce a reuşit să amâne cu mai multe luni...

Închide