Pregătesc o revoluţie în fotbal

FIFA vrea să introducă cinci schim­bări majore în regulile sportului-rege. Acestea sunt testate, iar dacă vor fi aprobate, va fi o adevărată revoluţie în fotbal.
Potrivit publicaţiei spaniole „El Mundo Deportivo”, noile reguli gândite de FIFA sunt:scurtarea reprizelor de joc de la 45 la 30 de minute, executarea aut-ului cu piciorul, eliminarea timp de 5 minute a jucătorului care primeşte cartonaş galben, număr nelimitat de schimbări, cronometrarea timpului doar când mingea se află în joc (aşa cum se practică la handbal, de exemplu).
FIFA testează deja cele 5 schimbări la turneul „Future of Football Cup”, la care participă echipele de juniori ale lui RB Leipzig, PSV Eindhoven, AZ Alkmaar şi FC Brugge.
Partida dintre RB Leipzig şi Alkmaar a reprezentat primul meci desfăşurat cu noile reguli, iar oficialii FIFA s-au declarat mulţumiţi de modul în care acestea au influenţat jocul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O chinezoaică, cea mai bătrână sportivă de la Olimpiadă

Jucătoare de tenis de masă, Ni Xialian, va fi prezentă la cea de-a cincea sa ediţie a Jocurilor Olimpice şi

Explicaţii pentru neparticiparea tenismenelor la Tokyo

Sorana Cîrstea (foto) (locul 37 WTA), favorită principală, s-a retras înaintea turneului WTA 250 programat la Paler­mo, deoar­e­ce nu s-a

Campionatele Naţionale de volei pe plajă, la Timişoara

Campionatele Naţionale de volei pe plajă pentru speranţe şi cadeţi se desfăşoară în această săptămână la Timişoara, în Parcul Rozelor.

Închide