Prefectul de Hunedoara, locul I la Senat din partea PNL

Sorina Popa

Tocmai ce s-au încheiat alegerile locale, că bat la uşă cele generale. Deşi acestea au fost stabilite pentru data de 6 decembrie, nu se ştie sigur dacă planul rămâne aşa cum a fost stabilit. Cu toate acestea, politicienii nu stau degeaba, au loc negocieri, se aruncă multe zvonuri pe piaţă, dar asta este viaţa politică de la noi.

Primarul din Crişcior atacă un post de deputat
MESAGERUL HUNEDOREAN a încercat să afle cum stă treaba în tabăra liberalilor hune­doreni, care îşi revin încet încet după eşecul privind şefia Consiliului Judeţean Hunedoara. Şi, pentru că senatoarea Carmen Hărău a anunţat că nu mai candidează pentru un nou mandat, lucrurile au luat o altă întorsătură.
Astfel, pe locul I la Senat, din partea PNL va fi actualul prefect al judeţului, Vasilică Potecă (foto dreapta). La Camera Deputaţilor, depu­tatul Lucian Heiuş rămâne pe prima poziţie, pe locul al doilea se vorbeşte că vine Vetuţa Stă­necu, iar pe trei, primarul din Crişcior, Ovidiu Furdui. Lista nu e bătută în cuie, lucrurile pot suporta modificări. Prefectul se va suspenda din funcţie dacă intră în campania electorală.

Resmeriţă rămâne primul pe lista PSD la Senat
La PSD Hunedoara, încă nu se ştie cum care vor fi propunerile. Urmează să se în­tru­nească Biroul Politic Executiv, pentru propu­nerile pentru Parlament. Cert este că Laurenţiu Nistor, ajuns preşedintele CJ Hu­ne­doara, nu va mai candida la Parlament. Pri­marul muni­cipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a de­clarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că Biroul politic municipal al organizaţiei de partid îl va propune tot pe Ilie Toma pentru un post de deputat. Contactată, Natalia Intotero, a spus că aşteaptă decizia conducerii, nu este stabilit nimic până acum, dar dacă va fi pro­pusă pentru un nou mandat va accepta. Sigur este locul I la Senat, Cristian Resmeriţă (foto stânga), fiind candidatul social-demo­cra­ţilor pentru Camera superioară a Parla­men­tului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare