Prădată chiar în biroul firmei

Hoţul este un bărbat din Simeria, de 45 de ani, la care poliţiştii au găsit actele victimei, o parte din banii furaţi, cât şi portmoneul acesteia.
Victima, de 39 de ani, a sesizat poliţiştii din Simeria şi le-a spus că persoane necunoscute au pătruns în biroul său, din incinta societăţii comerciale la care lucrează, de unde i-au sustras portmoneul în care se aflau 1.000 de lei, acte de identitate, carduri bancare şi bonuri de masă.
„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar în urma desfăşurării activităţilor au reuşit, în scurt timp, să îl identifice pe cel bănuit de comiterea faptei. Acesta este un bărbat de 45 de ani, din oraşul Simeria. Poliţiştii au recuperat, de la locuinţa bărbatului, portmoneul părţii vătămate, cu toate documentele reclamate ca fiind furate şi 600 de lei (despre restul de 400 de lei, bărbatul a afirmat că i-a cheltuit)”, a arătat IPJ Hunedoara. Individul este cercetat pentru furt, iar anchetatorii vor să stabilească dacă a comis şi alte fapte de acest fel. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare