Prădată chiar în biroul firmei

24 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Hoţul este un bărbat din Simeria, de 45 de ani, la care poliţiştii au găsit actele victimei, o parte din banii furaţi, cât şi portmoneul acesteia.
Victima, de 39 de ani, a sesizat poliţiştii din Simeria şi le-a spus că persoane necunoscute au pătruns în biroul său, din incinta societăţii comerciale la care lucrează, de unde i-au sustras portmoneul în care se aflau 1.000 de lei, acte de identitate, carduri bancare şi bonuri de masă.
„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar în urma desfăşurării activităţilor au reuşit, în scurt timp, să îl identifice pe cel bănuit de comiterea faptei. Acesta este un bărbat de 45 de ani, din oraşul Simeria. Poliţiştii au recuperat, de la locuinţa bărbatului, portmoneul părţii vătămate, cu toate documentele reclamate ca fiind furate şi 600 de lei (despre restul de 400 de lei, bărbatul a afirmat că i-a cheltuit)”, a arătat IPJ Hunedoara. Individul este cercetat pentru furt, iar anchetatorii vor să stabilească dacă a comis şi alte fapte de acest fel. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Persoanele cercetate în dosarul tăierilor ilegale de arbori rămân în arest la domiciliu

Pădurarul acuzat că făcea parte dintr-o grupare care se ocupa cu tăieri ilegale şi furt de arbori, după cum susţin...

Bulina neagră, 25.03.2020

Alin Simota, om de afaceri din Petroşani Pentru că a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare,...

Măsuri de protecţie socială

Pe site-ul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale au fost publicate, în data de 23.03.2020, întrebările frecvente referitoare la şomajul tehnic,...

Închide