PP-DD vrea sã trimitã în Parlament doi deputaţi şi un senator din judeţ

Sorina Popa

Partidul înfiinţat de realizatorul TV Dan Diaconescu atrage tot mai mulţi membri în judeţul nostru. Desemnarea candidaţilor penru alegerile parlamentare devine, aşadar, tot mai grea, pentru liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PP-DD, Haralambie Vochiţoiu.

Proiect pentru Brad, cu fonduri europene

Astfel, după ce mulţi social-democraţi nu au mai prins nominalizarea la o candidatură de parlamentar pe listele USL, aceştia se îndreaptă către PP-DD. Iar acest lucru este valabil şi cu unii foşti membri ai PDL, care în aceste zile negociază cu cei de la PP-DD pentru o eventuală candidatură. De exemplu, Ovidiu Draia, un tânăr om de afaceri, fost membru al PSD, a hotărât să treacă la PP-DD, după ce nu i s-a oferit un loc eligibil în Consiliul Local Deva şi n-ar fi avut nici o şansă să candideze pe listele USL pentru un fotoliu de parlamentar, deoarece aici, înghesuiala este prea mare. În aceste condiţii, Draia a decis să-şi încerce norocul şi la 29 de ani, să ajungă în Camera Deputaţilor. Vineri, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Executiv lărgit al PP-DD Hunedoara, Ovidiu Draia le-a spus membrilor acestui partid de ce vrea să candideze pe listele formaţiunii politice iniţiate de Dan Diaconescu. „Am multe proiecte pentru zona pe care vreau să candidez. În primul rând, pentru Brad, am în plan, împreună cu Dan Diaconescu şi Haralambie Vochiţoiu, un proiect de încălzire a municipiului cu panouri solare, cu fonduri europene. Şi pentru comunele din colegiu, am proiecte de dezvoltare”, a declarat Ovidiu Draia (foto)  pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

„Vom obţine un scor foarte bun”

Liderul PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, a declarat că „avem resurse umane considerabile pentru alegerile parlamentare. Avem discuţii cu fostul prefect Marius Vladu, cu fostul primar al oraşului Geoagiu, Simion Mariş şi chiar cu Monica Iacob-Ridzi, pentru candidaturi. Dacă Monica Iacob Ridzi va veni în barca noastră, eu mă voi bate pentru Senat, pe Colegiul Valea Jiului, iar ea va încerca să-şi păstreze postul de deputat pe colegiul în colegiul pe care-l reprezintă acum. Ca atare, nu ducem lipsă de oameni şi sunt convins că vom reuşi să obţinem un scor extrem de bun. Este posibil să luăm două posturi de deputat şi unul de senator”. Dacă discuţiile dintre cei amintiţi şi conducerea judeţeană şi centrală a PP-DD vor duce la un acord, atunci, fostul prefect Cristian Vladu ar candida pentru Senat pe Colegiul Brad-Orăştie, iar fostul primar de Geoagiu, Simion Mariş, pe Colegiul Orăştie, pentru Camera Deputaţilor.

11 comentarii la „PP-DD vrea sã trimitã în Parlament doi deputaţi şi un senator din judeţ

 • 24 septembrie 2012 la 7:29
  Permalink

  In afara de Ovidel,vorbim de parasute politice resapate!

 • 24 septembrie 2012 la 21:25
  Permalink

  ar fi bine sa alegeti oameni din partid cu care ati castigat si la primarie ,de ce alegeti oameni care au fost in alte partide si care au fost impotriva voastra la alegerile din primarie .

 • 24 septembrie 2012 la 23:31
  Permalink

  ce tara am ajuns sa traim ???

 • 25 septembrie 2012 la 8:37
  Permalink

  Da se vede ce oameni vor sa candideze pentru parlament din partea PP-DD, vreau sa fac legatura intre Ovidiu Draia si Cristian Vladu doar se cunosc bine ,pe vremea cand era director la termocentrala Mintia Cristian Vladu baga bani multi in firma lui Draia si a asociatului sau Irimie Mihai primarul comunei Soimus , S-au gandit ca mai tarziu vor avea nevoie de bani pe care sa-i foloseasca in campaniile electorarale Amintiti-va si despre mita data de PDL-isti in campania electorala pentru mandatul de deputat din zona Hategului . Domnul Draia poate spera ca asociatul sau Irimie Mihai primarul comunei Soimus campania , sa-i ceara principalului sau sponsor sa-l ajute si pe el ca doar sunt buni Prieteni si asociati,

 • 25 septembrie 2012 la 14:29
  Permalink

  Domnule Haralambie Voichitoiu sa stiti ca ati ales o resursa foarte buna pentru PP=DD in numele lui OVIDIU DRAIA de a candida pentru deputat in colegiul nr.1 . Poate primiti aceeasi lovitura ca si Costel Avram care a primit in PRM pe domnul Irimie Mihai ,apoi ce s-a vazut cu caii in caruta a pornit cu jalba-n protap la Bucuresti la tribun si l-a exclus pe Costel din Partid , dar s-a auzit ca a fost si pe la Voichitoiu impreuna cu unchiul viceprimar Lugojan Dorin sa dea afara un membru de partid pentru a face loc altui consilier PP-DD mai usor de manipulat de primar , Asa ca domnule Voichitoiu acesti doi indivizi sunt prieteni foarte buni , sunt aociati la firme si poate au acelasi sfatuitor si sponsor. Peste cateva luni aflam ca Voichitoiu a fost exclus din partid si este interimar Ovidiu Draia.

 • 3 octombrie 2012 la 17:04
  Permalink

  D-l DAN DIACONESCU a spus ca nu se vor primi in partidul lui, membri care au fost in alte partide. D-le Haralambie, dumneavoastra de ce o faceti, am sa-i trimit un mesaj d-lui DAN DIACONESCU sa vedem ce zice. Vreti sa pierdeti alegerile ? Exista in acest partid, multi oameni capabili, nu mai vrem sa ne domine aceeasi de ani de zile…

 • 4 octombrie 2012 la 10:54
  Permalink

  Haralabie Vochitoiu, un neica nimeni, un ratat politic, un exclus cu suturi in fund pentru devalizarea PSD Petrosani vrea acum sa fericeasca poporul, nu? Si ma rog cum? Ieftineste el apa??? Pai Costel Avram directorul RA Apa Valea Jiului spune ca l-au prins furand apa si i-au facut dosar penal. Intotdeauna hotul striga prindetii hotii. Vochitoiu este un mincinos, un fanfaron, un laudaros, un parvenit, un hot. Bai Sula…daca pierzi si acum (si nu DACA ci sigur ca pierzi) promite-ne un lucru: foloseste pistolul lui Nastase, dar sa nu-ti tremure mana ca spitalizarea costa mai mult decat pompele. Care pompe??? Nu alea de apa, fraiere, ci pompele funebre!

 • 4 octombrie 2012 la 12:13
  Permalink

  Ce mai presedinte de partid au astia de la PPDD: un consilier judetean care are dosar penal pentru furt de apa. A fost exclus din PSD pentru ca a furat banii organizatiei. O sa va duceti in cap.

 • 4 octombrie 2012 la 17:54
  Permalink

  ce i si cu vochitoiu asta…plecat de la psd…incearca prin alte partide sa faca ce nu o reusit in partidul lui iliescu/nastase/ponta ? si acum , ca, ciorba sa fie completa, aduce tot soiul de ratati de prin alte partide ! oricum in judet nu o sa castige nici macar un post de deputat/senator…poate au noroc la redistribuiri..

 • 4 octombrie 2012 la 18:19
  Permalink

  Cred ca luandu-se in calcul cazul patologic al Vochitoiului ar trebui sa se dea o lege prin care sa se prevada cate candidaturi ai voie. Patologicul asta de cate ori a candidat de atatea ori a pierdut si nu s-a invatat minte. Ii mai lipseste doar candidatura la Presedentia Romaniei si apoi Aleluia. Sigur ca o sa piarda, omul nu va castiga niciodata nimic doar daca va fi numit pe-o functie. Este un avorton politic, mintea-i joaca feste, este grav atins de mania grandorii. E un tip certaret, arogant, inchipuit, schimba partidele ca pe ciorapi. Un traseit politic, un aventurier. Cine se poate asocia cu asa ceva?

 • 3 decembrie 2012 la 3:43
  Permalink

  NU DATI FRATILOR PEDINSUL IL KUNOSC EU scopu scuza mijloacele dupa cum arata ciclu DD nu mai are multi purici de zvinturat dar HARI E KU NOI NU VOTEZ CIOCLU DD DAR HARI VEI CISTIGA SANATATE sa poti duce ce ai luat in spinare

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare