Sport

Povestea admirabilă de viață a celui mai curtat jucător de la câștigătoarea Cupei: ”Are un frate cu handicap, are grijă de el”

Florin Maxim (43 de ani), antrenorul celor de la Corvinul, a dezvăluit în ex­clu­sivitate pentru iAMsport.ro, o po­veste de viață incredibilă ce îl are în prim plan pe fundașul dreapta al hu­ne­dorenilor, Flavius Iacob (23 de ani).

Florin Maxim: „Avem oferte pentru Iacob”
Tânărul apărător al echipei de liga secundă este un sprijin de nădejde pentru fratele său mai mare, aflat în scaun cu rotile, conform informațiilor furnizate de tehnicianul ce le-a dat dreptul suporterilor să viseze din nou la performanță, după o lungă așteptare.
„Iacob are o poveste de viață in­te­resantă. Are un frate mai mare cu han­dicap, e în scaun cu rotile. Iacob stă cu fratele lui, are grijă de el. E de apreciat, e un copil foarte, foarte muncitor”, a spus Florin Maxim, pentru iAMsport.ro.
La începutul mandatului lui Maxim la Corvinul, acesta a avut parte de con­flict cu Iacob, din cauza postului ales în teren, însă lucrurile s-au așezat de la sine. Totodată, tehnicianul român afir­mă că există posibilitatea ca din vară fundașul să se transfere, deoarece nu duce lipsă de oferte.
„Când am venit la Corvinul, Iacob juca atacant dreapta, am avut niște discuții cu el și i-am zis că o să-l folosesc fun­daș dreapta. A zis că el nu mai rămâne, că vrea să joace mijlocaș. L-am lăsat vreo două zile, s-a liniștit și acum avem oferte pentru fundașul Iacob.
Am avut multe discuții individuale cu el, s-a îndoit prima dată de mine. Apoi a început să aibă încredere în mine și mă bucur mult pentru el. O să vezi că o să ajungă mult mai sus după ce o să se transfere la o echipă de Liga 1”, a mai adăugat Maxim.

Maxim: „Sunt destul de vocali”
Flavius Iacob este apreciat de cel care se ocupă de pregătirea echipei și pentru că nu ezită să își verbalizeze gân­durile.
„Iacob, Bradu, Lefter erau niște copii care nu scoteau un cuvânt în vestiar, iar acum sunt destul de vocali, au punctele lor de vedere. I-am văzut cum s-au dezvoltat și crede-mă că s-au dezvoltat ca oameni”, a concluzionat Maxim.
Flavius Iacob este cotat pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com la suma de 200.000 euro. Fotbalistul a bifat 2 goluri și o pasă decisivă în 33 apariții în acest campionat.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura