Eveniment

Poştaşul a uitat să ducă pensia

Maximilian Gânju

Poştaşul din Petroşani care le ducea pensiile celor din Băniţa a intrat în atenţia organelor de cercetare disciplinară ale firmei. Aceasta, după ce factorul poştal a întârziat să „livreze” o pensie, cu fix 30 de zile.
„Ceea ce s-a întâmplat la Băniţa reprezintă un eveniment nefericit în activitatea noastră. Mai exact, factorul poştal a întârziat predarea unui mandat de pensie cu 30 de zile. Deşi cu întârziere, banii au fost, până la urmă, predaţi. În prezent, respectivul se află în concediu medical, dar, când va reveni la muncă, vor fi continuate cercetările disciplinare şi vor fi aplicate sancţiunile care se impun. Precizez că, până la urmă, banii au ajuns în posesia pensionarului respectiv, dar fapta factorului poştal va fi cercetată în continuare şi sancţionată conform regulamentului. La aplicarea sancţiunii, se va ţine cont şi de activitatea lui, precum şi de faptul dacă a mai avut, sau nu, astfel de antecedente. Sentinţa va fi dată de comisia de control financiar”, a declarat Dana Damian, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Hunedoara.
În ultimul an, în Valea Jiului, au mai fost înregistrate şi alte probleme în cadrul oficiilor poştale. La Petrila, un funcţionar a schimbat destinaţia unor sume de bani iar la Petroşani, un poştaş a dispărut cu tot cu 30.000 de lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura