Porţile Teatrului de Artă Deva se deschid!

10 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Roxana Olşanschi

După o pauză de 2 luni, în care accesul pu­bli­cului a fost restricţionat din motive epide­mio­logice, Teatrul de Artă Deva îşi redes­chide porţile şi propune spectatorilor un program diversificat!

Au lucrat în pandemie, nu au stat
„Misiunea noastră este foarte importantă deoa­rece noi, ca instituţie de cultură, suntem un vector în evoluţia mentalităţilor iar această situaţie specială în care ne aflăm de un an de zile ne îndreptăţeşte să spunem că ne ocu­păm de sănătatea mentală a oamenilor. Ofer­ta noastră culturală vine în sprijinul populaţiei care a fost lipsită atâta timp de evenimentul ar­tistic. Trebuie să ştiţi că, în această perioadă în care accesul spectatorilor a fost interzis, noi nu am stat, ci am pregătit pentru dumnea­voas­tră două noi spectacole care vor avea pre­miera în luna mai, urmând ca până la finalul anului să prezentăm încă două premiere.
Sunt bucuros să vă anunţ de pe acum că în toamnă vom avea un minifestival desfăşurat pe parcursul a 10 zile în care vom prezenta exclusiv producţii TAD care au fost realizate în pandemie şi care nu au putut fi prezentate publicului în măsura în care ne-am fi dorit”, susţine Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva.
În data de 14 mai este programat spec­ta­colul Veronika se hotărăşte să moară, adap­ta­re după Paulo Coelho. Regia este semnată de Florin Ionescu, iar din distribuţie fac parte: Diana Rotaru, Sergiu Cornelius, Anette Marka, Aurelian Gheorghe, Ioana Cojocărescu, Silviu Dobre, Roxana Olşanschi, Andreea Pascu, Lau­renţiu Lungu. Spectacolul este nereco­mandat minorilor cu vârsta sub 16 ani!
Vineri, 21 mai, se joacă piesa Neoplasti­cism,adaptare după Mario Varga Llosa, în regia lui Roman Mălai. Distribuţia: Mihai Feier, Laurenţiu Lungu, Ioana Cojocărescu. Preţ bilet pentru fiecare dintre cele două spectacole este de 20 lei, respectiv 10 lei pentru pen­sio­nari, elevi, studenţi.
În 27 mai este programată o nouă premieră a stagiunii. Spectacolul Nu-i uşor să fii bogat îi are în distribuţie pe Roxana Olşanschi şi Eugen Pădureanu, care semnează şi regia piesei.
Preţ bilet la premieră este de 30 de lei, res­pectiv 15 lei pentru pensionari, elevi, studenţi.
În 29 mai va avea loc premiera spec­ta­colului Căruţa cu talent a cărui regie este sem­nată de Mihaela Panainte. Distribuţia:Ioana Cojocărescu, Laurenţiu Lungu, Aurelian Gheor­ghe. Acest spectacol se va desfăşura în curtea interioară a Teatrului iar preţul unui bilet la premieră este de 30 de lei, respectiv 15 lei pentru pensionari, elevi, studenţi.
Accesul spectatorilor în sala de spec­ta­cole/curtea interioară a Teatrului de Artă Deva va fi permis doar cu mască de protecţie, după dezinfectarea mâinilor şi termoscanare. Re­zervările se fac la Agenţia Teatrală – tel. 0787.259.420 sau la tel. 0787.287.113.
În data de 1 iunie ne propunem să săr­bă­torim copilăria împreună, oferindu-vă cu drag spectacolul “Vestitul Peticilă”, regia Eugen Pă­dureanu. Acest spectacol va avea loc în Parcul Cetăţii, de la ora 17, accesul fiind gratuit.
Sperăm ca propunerile noastre să aibă ecoul scontat în rândul spectatorilor iar în sala Teatrului de Artă Deva să răsune din nou de aplauzele publicului nostru drag!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vacă sfâşiată de urs într-un cătun al Petroşaniului

Proprietarul animalului a reclamat atacul ursului la Primăria Petroşani, iar autorităţile locale au alertat asociaţia care gestionează fondul de vânătoare...

Luncoiu de Jos are nevoie urgentă de un microbuz şcolar

Magdalena Şerban Cu un microbuz din 2008, uzat şi cu probleme tehnice mai mereu, administraţia publică din Luncoiu de Jos...

Tractor nou, din banii proprii, pentru liceul agricol din Geoagiu

Magdalena Şerban Puţine licee din ţară reuşesc să-şi fi­nan­ţeze singure o bună parte din necesarul in­vestiţional, majoritatea aflându-se la mâna...

Închide