Portarul de la Avantaje merge la Euro 2012


Marius Cimporescu (foto), apărătorul buturilor echipei Avantaje Deva, a fost selecţionat în echipa naţională de minifotbal a României şi va juca la Campionatul European, ce se va disputa în Republica Moldova, la finalul săptămânii. Este a treia ediţie a Campionatului European de minifotbal, iar tricolorii au câştigat primele două turnee finale. Cimporescu a fost declarat cel mai bun portar la turneul final al Campionatului Naţional din această vară, disputat la Deva. La Avantaje, Cimporescu evoluează din 2008, fiind de trei ori campion în competiţia „RealSport Deva“ şi având două clasări pe locul trei la campionatul naţional, în 2010 şi 2012. Portarul de la Avantaje activează şi la fotbalul pe teren mare, la echipa Dacia Orăştie, ocupanta locului patru în Liga IV-a Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Candidaţii democrat-liberali, aproape de validare

Democrat-liberalii hunedoreni au validat, ieri, câteva dintre candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Mircia Muntean a primit NUP în dosarul fãcut de Sturza

Fostul edil şef al municipiului Deva, Mircia Muntean (foto), a primit decizia de neîncepere a urmăririi penale (NUP), într-un dosar...

Italianul care şi-a ucis tatăl rămâne în arest

Gianmarco Morelli (foto), italianul în vârstă de 24 de ani, care la sfârşitul lunii august şi-a ucis tatăl cu peste...

Închide