Popice: Doi sportivi din judeţul Hunedoara, convocaţi la lotul naţional pentru “mondiale”

8 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Conducerea federaţiei de specialitate a stabilit, după desfăşurarea Campionatelor Naţionale de popice de la Hunedoara, componenţa loturilor naţionale ale României care vor participa la Campionatul Mondial, competiţie care se va desfăşura la Cluj Napoca, în perioada 19-29 mai.

Printre sportivii convocaţi sunt şi doi popicari din judeţul nostru: Radu Balaban, legitimat la CS Inter Petrila, şi Roberto Lapoşi, de la CS Siderurgica Hunedoara.
Echipa tehnică a României, coordonată de Marcel Dobrică, antrenorul celor de Inter Petrila, o are în vedere pe Noemi Budoi, şi ea legitimată la Siderurgica Hunedoara, tânăra sportivă fiind în aşteptarea convocării. Până la începerea “mondialelor” de la Cluj Napoca, loturile naţionale de popice ale României se vor afla într-un cantonament centralizat la Tîrgu Mureş. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CNS Cetate Deva, pe locul doi la turneul zonal de futsal

Echipa CNS Cetate s-a situat pe locul doi la turneul zonal de fotbal în sală de la Timişoara, din cadrul...

Anamaria Ocolişan revine în sala de gimnastică

Concursul de gimnastică bilateral cu echipa din Finlanda, o verificare utilă şi necesară, organizată la Deva, ne-a oferit posibilitatea să...

Arcaşi deveni la loturile naţionale

Reprezentanţii secţiei de tir cu arcul legitimaţi la SCM Deva au în această lună o serie de competiţii, câţiva dintre...

Închide