Popicarii din județ pe podium la Campionatul Național de tineret

3 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Baza Sportivă din Gheorgheni, cartier mărginaș al municipiului Cluj Napoca, a găzduit  finalele Campionatelor Naţionale de popice pentru tineret – U 23.

Tinerii popicari petrileni, antrenați de maestrul emerit Marcel Dobrică, au confirmat și de această dată și au urcat pe podiumul de premiere al competiției. Alexandru Feier a câștigat medalia de argint și titlul de vicecampion național la individual clasic, iar tandemul Alexandru Pădurean și Alexandru Feier a câștigat medalia de bronz la masculin.

Tandemul Raul Chis  și Bogdan Dascălu, ambii de la SC Siderurgica Hunedoara, s-a clasat pe locul patru, cu mențiunea că Bogdan Dascălu este la a doua participare în concursurile oficiale.

La feminin surpriza a oferit-o  hunedoreanca Andreea Cărămidariu (SC Siderurgica), care a cucerit o medalie de bronz la individual feminin cu 587 popice doborâte, iar împreună cu Noemi Budoi , cele două sportive au cucerit o medalie de bronz la perechi.

Menționăm că aceste întreceri s-au desfășurat într-un mod atipic deoarece pe o arenă cu 8 piste  competitive, au concurat în fiecare schimb doar 4 sportivi, pentru a se putea păstra distanţarea fizică impusă de regulile sanitare actuale, competiția fiind supervizată de Victor Stacojiu, secretarul general al FR Popice.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Box. România pe locul trei la campionatul european, după numărul de medalii

Delegația României se întoarce acasă de la ediția din acest an a Campionatul  European de juniori, desfășurat  la Sofia, cu un bilanț...

Rugby. Stiința Petroșani campioană în divizia națională de seniori

Echipa Ştiinţa Petroşani a cucerit titlul Diviziei Naţionale de Seniori (DNS), a doua ligă valorică a rugbyului românesc, după ce...

Pugilistul hunedorean Daniel Gîrleanu a cucerit titlul de campion european

Pugilistul hunedorean Daniel Florin Gîrleanu, legitimat la CSS Hunedoara, a câștigat aseară medalia de aur la Campionatele Europene de juniori...

Închide