Pompiliu Bota notifică CSA Steaua să nu mai utilizeze marca ,,Steaua Bucureşti“

17 martie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport

Cunoscutul avocat hunedorean Pompiliu Bota (foto), cel care a intrat recent în posesia Certificatului EUIPO cu numărul 01707252 prin care este deţinătorul exclusiv al dreptului de utilizare a mărcii Uniunii Europene „Steaua Bucureşti“ şi despre care v-am informat şi noi, a făcut demersurile oficiale şi prin notificare emisă de executorul judecătoresc Petru Oancea, atenţionează Secţia de fotbal a CSA Steaua Bucureşti “să dispună încetarea de îndată a utilizării mărcii mai sus menţionate sub orice formă, în orice împrejurare sau pe orice suport”.

Pompiliu Bota, care precizează că nu a vorbit niciodată cu Gigi Becali despre marca Steaua Bucureşti, avertizează CSA Steaua, prin notificarea de care vorbim, că termenul de îndată se citeşte.. “din ziua primirii prezentei notificări prin intermediul executorului judecătoresc”, iar neconformarea atrage o serie de sancţiuni prevăzute de lege.
Notificarea a fost trimisă cu executor la data de 16 martie şi este aşteptată reacţia celor de la clubul bucureştean, în speţă a juristului Florin Talpan, cel care se luptă de mai mulţi ani cu George Becali, pentru a prelua în totalitate numele şi palmaresul echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gtr spune:

    iar ii ziceti “avocat” ?!

  2. Pompiliu Bota spune:

    gtr, de ce te ascunzi sub acest minunat fake name ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto) este primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Hunedoreanul în vârstă...

Acordarea unor zile libere părinţilor

În Monitorul Oficial nr.209 din 14 martie 2020 s-a publicat Legea nr.19/2020 privind acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea...

Anunt Finante

Închide