Pompierul şef s-a vindecat!

6 aprilie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Pompierul şef al judeţului, colonelul Viorel Demean (foto), s-a vindecat, după ce a fost depistat pozitiv cu noul virus.
El a fost deja externat din Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, iar acum trebuie să stea încă două săptămâni la izolare, conform procedurilor.
Şeful ISU Hunedoara a contractat boala, după ce a participat la mai multe şedinţe de lucru. După două săptămâni de la internare, el a ajuns acasă, fiind testat de două ori, rezultatele fiind negative. Colonelul Demean nu a avut simptome specifice. (A.Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mihai Deva spune:

    La pompieri din Deva nu face nimeni controale ? Ăștia își împart premii între ei . Pompierii care își merita premiul pentru cel mai bun pompier al anului etc. NU primesc premii pentru ca ăștia sunt mai răi ca si râia , își împart premii doar in familie !!!

  2. liviu spune:

    de covid s-a vindecat dar de virusul cronic de combinator nu se va vindeca veac. o nulitate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine bagă băţul prin gardul Consiliului Judeţean, în legătură cu spitalul devean?

Din nou, conducerea CJ Hunedoara este acuzată că nu gestionează bine situaţia financiară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva. Din...

Suspendarea la plată a obligaţiilor aferente creditelor

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 4.04.2020, Proiect de Hotărâre pentru aprobarea Normelor...

Adolescent judecat pentru tâlhărie calificată

Minorul este recidivist şi riscă o pedeapsă cu executare în condiţiile în care a comis fapta la scurt timp după...

Închide