Poliţistul şpăgar trage

03 mita spaga euro (1)

Nicoleta Popa

Cosmin Alin Popa, agent al Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Hunedoara, a fost prezent ieri, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara, la al doilea termen al unui proces în care este acuzat de trafic de influenţă.
El este cercetat, pentru că în luna iunie 2009 ar fi intervenit pentru a facilita obţinerea unui permis auto. Astfel, poliţistul ar fi pretins şi primit suma de 100 de euro, pentru a-i oferi unui funcţionar care participă la examinarea candidaţilor pentru obţinerea permiselor de conducere. Primul termen din 23 septembrie a fost amânat la cererea poliţistului, pentru a-şi angaja un apărător. Şi la cel de-al doilea termen, cauza a fost amânată, la cererea avocatului său, sub pretextul că are nevoie de timp, ca să îşi pregătească apărarea.

Acuzat de două ori
Poliţistul, care a lucrat în cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, mai este cercetat într-un dosar pentru complicitate la trafic de influenţă. În acest dosar, el este acuzat că a luat de la doi hunedoreni care  urmau să participe la un concurs pentru a obţine permisul de vânătoare, suma de 150 de euro, şi respectiv, 300 de lei. Tot în această cauză a fost pus sub învinuire şi un referent de la Inspectoratul Teritorial Silvic Timişoara. Poliţistul este cercetat, deocamdată, în stare de libertate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.