Poliţistul „loverboy”, trimis în judecată pentru proxenetism şi abuz în serviciu

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara i-au trimis în judecată, într-un dosar de proxenetism, pe doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Potrivit comunicatului Parchetului, poliţistul „loverboy“ va fi judecat pentru infracţiunile de proxenetism, fals în declaraţii şi instigare la infracţiunea de abuz în serviciu. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în perioada 2016-2019, a determinat şi a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere majore, obţinând foloase materiale în contextul acestor activităţi, se arată în acelaşi comunicat. El a fost arestat în martie anul acesta.

S-a îmbogăţit pe seama „prestaţiei“ fetelor
Timp de patru ani, în Deva a funcţionat o reţea de prostituţie coordonată de un poliţist. Agentul şef adjunct Claudiu Leontin Delie, licenţiat în Drept din 2011, era, susţin anchetatorii, şi poliţist şi patron de bordeluri. A „investit” în femei pe care le-ar fi racolat prin metoda „loverboy”. Adică fetele se îndrăgosteau de el şi bărbatul le punea să se prostitueze. Aşa încât împărţeau profitul. În aceşti patru ani, agentul s-a îmbogăţit: şi-a cumpărat cinci apartamente. Patru dintre acestea le folosea ca şi bordeluri clandestine. Mai avea şi o casă de vacanţă, dar nici unul dintre imobile nu au fost trecute pe declaraţia de avere, decât în anul 2019. Acolo veneau clienţii fetelor racolate de el. Trei dintre ele erau din judeţele Hunedoara, Alba şi Caraş Severin. Clienţii nu erau puţini. Chiar şi colegi de-ai poliţistului le-ar fi călcat pragul, susţin surse judiciare. În acest punct s-a ajuns cu ancheta: identificarea clienţilor şi dacă au vreo legătură cu acest caz, au declarat surse judiciare, în exclusivitate pentru evz.ro.

Închiriau apartamente
Claudiu Leontin Delie a fost „filat” de ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) timp de un an. Până să ajungă la Poliţia Deva, el lucrase la Postul de Poliţie Hărău şi la Poliţia oraşului Simeria. „Afacerile” şi le-a dezvoltat, însă, în Deva, cu ajutorul mai multor personaje din plan local, cercetate acum de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Unul dintre complici este patronul unei firme de imobiliare. Cu ajutorul acestuia, poliţistul închiria şi alte apartamente pentru practicarea prostituţiei, susţin oamenii legii.
În timp ce îl monitorizau pe agentul „peşte”, anchetatorii au interceptat o discuţie în care Claudiu Leontin Delie îl ruga pe un coleg de-al său de la Postul de Poliţie Bacea să-l ierte pe un prieten de-al său care a încălcat normele de circulaţie. Agentul a ţinut cont de rugăminte şi l-a lăsat pe şofer să plece fără a-l mai sancţiona. Din acest motiv, în dosar este cercetat şi poliţistul din Bacea.

2 comentarii la „Poliţistul „loverboy”, trimis în judecată pentru proxenetism şi abuz în serviciu

  • 28 mai 2020 la 19:57
    Legătură permanentă

    Da. Este adevarat. Colegi si sefi de-ai lui au gustat din placerile fetelor dirijate de politistul lover boy. Ei nu sunt anchetati, sau vreunul dintre ei este prea bine protejat? Ca asa se obisnuieste in aceasta institute plina de oameni infect.

  • 29 mai 2020 la 11:58
    Legătură permanentă

    Alti colegii nu au avut loc de el, nu e singurul , ca politist e la moda sa ai cate 2 sau 3 femei la.produs , intrebatil pe Radulea el stie mai bine , el nu poate fi anchetat deoarece sifoneaza mai sus si tot asa … vrea sa se insoare sa acopere celelalte fete , el de unde are bani , pentru viata extravaganta , dar se pare ca se ancheteaza la pont

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.