Hoţ de lemn prins de poliţişti

28 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat din Brad a tăiat ilegal şi a furat mai mulţi arbori dintr-o pădure ce aparţine Ocolului Silvic Brad. Reprezentanţii ocolului silvic au descoperit furtul şi au sesizat Poliţia Brad.

”Poliţiştii, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Brad s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat tăierea a 14 arbori de diferite esenţe şi dimensiuni. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că arborii au fost tăiaţi ilegal de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Brad”, potrivit IPJ Hunedoara. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos.
Un alt furt de lemn a fost descoprit şi de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş. Aceştia au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 42 de ani şi un minor de 17 ani, ambii din comuna Veţel, care sustrăgeau material lemnos de pe o parcelă aparţinând Primăriei comunei Veţel. Cei doi s-au deplasat la locul comiterii infracţiunii cu un tractor care tracta o semiremorcă neînmatriculată. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt de arbori şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţistul „loverboy”, trimis în judecată pentru proxenetism şi abuz în serviciu

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara i-au trimis în judecată, într-un dosar de proxenetism, pe doi agenţi de poliţie...

Se pregăteşte turneul „Coronavirus Cup of World Rugby”

Marile forţe ale rugby-ului se pregătesc să participe la un turneu după modelul Cupei Mondiale, care ar urma să aibă...

Sezon anulat în Euroleague şi Euro Cup la baschet

Conducerea Euroligii a decis să anuleze sezonul 2019-2020 din EuroLeague şi Euro Cup la baschet masculin, în contextul pandemiei de...

Închide