Poliţistul hunedorean al anului

03 politisul anuluiOana Mihnea

Ca în fiecare an, odată cu sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, punctul culminant în cadrul festivităţii l-a constituit acordarea titlului de „Poliţistul anului 2014“ în judeţul Hunedoara. De această dată, comisarul de poliţie Daniel Enea (foto), din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Hunedoara, a primit distincţia.

Remarcat pentru profesionalismul de care a dat dovadă, pentru eficienţa şi seriozitatea demonstrată în timpul activităţilor desfăşurate pe parcursul anului 2014, „Poliţistul anului“ a primit titlul în faţa prefectului Sorin Vasilescu, a colegilor din întreg judeţul şi a invitaţilor din partea administraţiei locale şi din principalele instituţii hunedorene. Cu acest prilej, comisarul Daniel Enea a declarat: „Sunt foarte emoţionat, nu mă aşteptam să fiu eu desemnat. Mulţumesc pentru încrederea acordată şi mă bucur că am reuşit, alături de colegii mei, să contribui la asigurarea unui climat de siguranţă în rândul cetăţenilor hunedoreni. De acum înainte, cu siguranţă voi fi şi mai motivat să mă implic în activităţi“.

De 22 de ani în Poliţie
Printre multe alte calităţi pe care le are comisarul Daniel Enea, modestia îl caracterizează cel mai bine. Chiar dacă are motive de mândrie, preferă să nu facă din asta un subiect de discuţie. Este angajat în cadrul MAI din anul 1993, începându-şi activitatea ca agent de poliţie. Din anul 2005 a devenit ofiţer şi este parte a Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Hunedoara. S-a specializat pe combaterea furturilor, în principal a celor legate de autoturisme. Din anul 2006 a participat la şapte misiuni internaţionale şi a acordat sprijin poliţiştilor din Italia, tot pe linie de furturi, pentru destructurarea grupurilor infracţionale transfrontaliere. Vorbeşte fluent mai multe limbi străine, între care italiană şi engleză.

4 comentarii la „Poliţistul hunedorean al anului

 • 26 martie 2015 la 11:02
  Legătură permanentă

  Nu ar fi fost mai frumos daca si-ar fi ras flocosenia de pe fata?!?!!Poarta uniforma …….,nu este boschetar.Si cat priveste rezolvarea cazurilor de furturi de ,si din,autoturisme…..sa o lasam mai moale…..se stie ca ,atunci cand este unul prins,i se mai pun in spate cateva alte fapte,comise de altii,doar ca sa iasa bine la dosare rezolvate……El stie asta….de aici si modestia.

 • 26 martie 2015 la 17:11
  Legătură permanentă

  Mai sectorx, tu esti ala dat afara din politie pentru ca nu aveai decat doua clase ca trenul?

 • 27 martie 2015 la 0:07
  Legătură permanentă

  Replica infantila…..nici nu ma mira ,doar atat pot unii ”retardei” sa gandeasca:)).Sarmani umili care isi traiesc viata intre doi mici,o bere si doua manele.Atunci cand simt ca sunt desconspirati musca,scuipa ,jignesc crezand ca te decredibilizeaza.Ei bine mai euglenelor,,,,,,,haiosilor,mistocari de birt, aflati ca nu existati decat atat de mult incat sa nu calce cineva in voi.

 • 29 martie 2015 la 2:46
  Legătură permanentă

  La cat e omul de frustrat nu ma mira ca nu are si plete! Cine il cunoaste stie ce potential are ! Pareri si pareri ! Sa nu uitam ca la angajat „tati ” lui si a fost „catelusul lui Pitulescu. In doua cuvinte „un idiot”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.