ActualitateFlash

Poliţistul anului 2009

Livia Botici

Comisarul Gabriel Sala (foto), şeful Biroului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara, a primit cu ocazia Zilei Poliţiştilor, diploma de excelenţă „poliţistul anului”, pentru întreaga activitate profesională din anul trecut.

De 16 ani în Poliţie

„Am 42 de ani, sunt căsătorit şi am un băieţel de şcoală generală pe care îl ador. Fac parte din echipa de fotbal a municipiului Hunedoara, sportul fiind o mare pasiune a mea. Îmi plac foarte mult animalele, dar dintre toate vietăţile, căţeii sunt pe primul plan, motiv pentru care, Malamutul de Alaska pe care îl am este unul dintre cei mai fericiţi căţei de pe pământ. Lucrez în poliţie din anul 1994, iar din 2003 sunt şeful Biroului de Investigare a Fraudelor, la Poliţia municipiului Hunedoara”, aşa se descrie omul Gabriel Sala, poliţistul anului 2009. Referitor la motivele care au făcut ca el să fie desemnat cel mai profesionist poliţist al anului, acesta spune că: „am avut o mare acţiune în vara anului trecut, în zona Tosca, din Hunedoara, când am anihilat o reţea de trafic de valută. În urma descinderilor, de la valutişti au fost ridicaţi peste 300.000 lei, 52.000 euro, 9.000 dolari, 800 dolari canadieni, 3.300 lire sterline, 900.000 forinţi, dar şi mărfuri în valoare de 20.000 lei. De asemenea, am avut şi multe reuşite pe linia combaterii traficului cu ţigări”, spune acesta.

Cupe şi diplome

La fel ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Poliţiei, şi ieri, la Deva, a fost organizat un mare eveniment, la care au participat aproape 300 de oameni ai legii din judeţ. După deliberările necesare, juriul a desemnat Poliţia municipiului Deva drept cea mai bună subunitate de poliţie, Postul de Poliţie Băiţa a primit distincţia de cel mai bun post de poliţie comunal, iar Biroul de Investigaţii Criminale Hunedoara a fost desemnat ”colectivul anului”. Ceremonia a culminat cu avansarea în grad a peste 260 de ofiţeri şi agenţi de poliţie.

One thought on “Poliţistul anului 2009

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura