Eveniment

Poliţiştii, pe urmele unor posibili hoţi

Andreea Lazăr

Dacă zilele trecute, poliţiştii deveni şi-au testat condiţia fizică alergând după un suspect, de data aceasta, a venit rândul celor din Petroşani să devină, de nevoie, piloţi de off-road.
 

„Raliu” pe teren de off-road
Un apel telefonic care anunţa o maşină parcată într-o zonă industrială din Petroşani i-a pus pe jar pe poliţişti. Aceştia au pornit spre platforma industrială Livezeni, unde mai multe persoane stăteau la pândă într-o Dacia Logan. Zona este cunoscută poliţiştilor drept principalul loc de unde se fură fier vechi. Dar, oamenii legii nu au mai ajuns până la platforma industrială, maşina fiind depistată în trafic.
Şoferul autoturismului şi-a dat seama că este urmărit de poliţişti şi a călcat pedala de acceleraţie. „Invitaţia” la raliu a fost onorată de oamenii legii, care au pornit în urmărirea suspecţilor pe un drum numai bun pentru curse off-road. Pe un teren în pantă, accidentat şi acoperit cu polei, poliţiştii au reuşit să ajungă la maşina suspecţilor, care era oprită la marginea unei păduri. Numai că, persoanele din autoturism au fugit înainte ca agenţii de poliţie să ajungă la maşina lor.

L-au recunoscut pe şofer     
Poliţiştii l-au recunoscut, însă, pe şoferul Daciei Logan, un tânăr din Petroşani, cu antecedente penale. În urma verificărilor efectuate la autoturismul suspecţilor, poliţiştii au constatat că numărul de înmatriculare era atribuit, de fapt, unei alte maşini. Din acest motiv, autoturismul Dacia Logan a fost ridicat de oamenii legii şi transportat, cu o platformă, la sediul Poliţiei Petroşani, unde va rămâne până la finalizarea cercetărilor. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura