Poliţiştii locali din Deva au descins, din nou, în baruri

7 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Aceştia au efectuat o nouă verificare în barurile şi localurile din Deva, pentru a vedea dacă este respecată legislaţia privind fumatul în spaţiile publice. În doar două zile, poliţiştii locali au dat amenzi de peste 5.000 de lei şi numeroase avertismente.

”Poliţia Locală Deva continuă campania împotriva fumatului în localurile de alimentaţie publică din oraş. În zilele de 5 şi 6 martie 2019, poliţiştii locali au aplicat amenzi de 5.200 lei unor persoane fizice care au fost prinse cu ţigara aprinsă în baruri din municipiu, dar şi unei societăţi comerciale care administrează un local de alimentaţie publică”, spun reprezentanţii municipalităţii Deva.
Poliţiştii locali au descins în localuri şi în urma unor sesizări venite de la cei nemulţumiţi că se fumează în acestea. În luna februarie, tot în urma unei acţiuni în teren, poliţiştii locali au dat mai multe amenzi pentru fumat. Printre cei sancţionaţi a fost şi o societate care administrează mai multe baruri din reşedinţa judeţului. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Intrau peste bătrâni în casă, îi băteau şi tâlhăreau

Doi tineri din Vulcan au fost găsiţi vinovaţi de o tâlhărie comisă în urmă cu circa doi ani de zile....

Razie a poliţiştilor din Orăştie

Patru indivizi din Orăştie, care se sustrăgeau cercetărilor într-un dosar penal în care sunt bănuiţi de tăiere ilegală de arbori,...

Anunt Finante

Închide