Poliţiştii locali din Deva au dat amenzi de peste 32.500 de lei

6 februarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Poliţiştii locali din Deva au dat 321 de sancţiuni pe domeniile de competenţă numai în luna ianuarie. Amenzile aplicate de poliţiştii locali au însumat 32.550 de lei.

O parte însemnată a sancţiunilor a fost dată de Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice. Poliţiştii locali I-au amendat pe cei care au ocupat abuziv locurile de parcare închiriate/rezervate, dar şi pentru staţionarea ilegală ori alte abateri. În ceea ce priveşte Serviciul de Ordine şi Linişte Publică, Paza Bunurilor, amenzile date de poliţişti pe acest domeniu de competenţă au fost în valoare de 5.500 de lei.
”Serviciul Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului şi Activitate Comercială a verificat în teren construcţii noi şi autorizaţii de construire, autorizaţii reparaţii carosabil şi pietonal, lucrări de construcţii executate în apartamente, transportul şi depozitarea deşeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile Râului Mureş, curăţenia stradală (şase avertismente şi 10 amenzi). Poliţiştii locali au participat şi la alte acţiuni la care au fost solicitaţi de alte servicii din cadrul Primăriei Municipiului Deva şi au soluţionat reclamaţii scrise sau telefonice venite de la cetăţeni. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 21.800 lei”, a informat Primăria Deva.
În luna ianuarie 2019 au fost făcute 247 de sesizări către Poliţia Locală Deva şi au fost verificate în baza naţională de date 89 de persoane şi autovehicule.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cristian Albu spune:

    Ooooo!Ce motiv de mândrie!Și alt ceva ce mai fac de ăia cinci -șase mii lei care-i iau lunar?Lăudați prostia și lipsa de profesionalism?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cinci maşini avariate şi două femei rănite

Maximilian Gânju Inconştienţa unei şoferiţe din Petrila se putea sfârşi tragic. Femeia a ajuns la spital după ce a provocat...

Viceprimarul Băniţei, cercetat penal pentru braconaj

Viceprimarul comunei Băniţa, Ionel Burlec (medalion), a fost prins alături de alte şase persoane întorcându-se de la o partidă de...

Beja rămâne după gratii

Speranţa de a scăpa de celula închisorii i-a fost năruită de magistraţii Tribunalului Timiş. Fostul lider sindical al minerilor din...

Închide