Cinci maşini avariate şi două femei rănite

Maximilian Gânju

Inconştienţa unei şoferiţe din Petrila se putea sfârşi tragic. Femeia a ajuns la spital după ce a provocat un accident în care au fost implicate alte două maşini.

Evenimentul rutier a avut loc marţi seara, pe Strada Republicii, din Petrila, nu departe de centrul oraşului. O şoferiţă, într-o curbă a intrat într-o depăşire neregulamentară, deşi manevra este interzisă prin marcaj longitudinal simplu continuu vizibil. Ajunsă pe contrasens, maşina tinerei s-a tamponat cu un alt autoturism, care circula pe direcţia Petroşani-Petrila, condus tot de o femeie, ca mai apoi să lovească şi autoturismul în a cărui depăşire intrase, maşină condusă de către un localnic. ”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto care a provocat accidentul”, potrivit IPJ Hunedoara. Şoferiţa este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, pentru că a încălcat legislaţia, a rămas şi pieton.
Un alt accident a avut loc pe DN7, între Orăştie şi Simeria. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 din direcţia Orăştie spre Simeria, în momentul când a ajuns în dreptul staţiei Peco Petrom, a fost lovit în partea din spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 30 ani, din Deva. În urma impactului dintre cele două maşini, o tânără de 24 de ani, aflată în maşina condusă de cel care a provocat accidentul, a fost rănită. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii din Simeria au deschis un dosar penal pe numele şoferului vinovat şi-l cercetează pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.