Poliţiştii clujeni au prins un hunedorean care încerca să vândă un autoturism furat din Germania

11 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Ultima Ora

arestat-2-600x399  Un comunicat al IPJ Cluj precizează că miercuri, 10 decembrie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, un bărbat, care intenţiona să vândă un autoturism sustras din Germania, a fost prins în flagrant delict, într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Tânărul, de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, ar fi solicitat 3.500 de euro în schimbul vehiculului.

Pentru documentarea activităţi infracţionale, poliţiştii de investigaţii criminale au percheziţionat domiciliul acestuia. S-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, accesorii auto, un televizor, aparatură electrocasnică, echipament pentru scufundări şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni pe teritoriul Germaniei. De asemenea, asupra autoturismului depistat în staţia Peco a fost instituit sechestru asigurator.

Prejudiciul creat prin comiterea faptelor ilicite a fost estimat la 30.000 de euro. În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. (Mircea Crivăţ)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
NEWS ALERT. Minerii din Valea Jiului protestează la Petroşani

La chemarea minerilor de la EM Lonea, care au început miercuri seara un protest spontan, plecând în marş spre Petroşani, acestora...

Hoţ prins după 18 spargeri

Un tânăr din municipiul Lupeni, autor al mai multor furturi din magazine, a fost prins de poliţiştii din Vulcan, iar...

Amenzi la transportul în comun

În perioada 1-7 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier al judeţului Hunedoara au verificat 250 de autovehicule destinate transportului public de...

Închide