Poliţiştii au protestat timid

18 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

 

protest politisti (3)

Ieri, aproape 40 de poliţişti hunedoreni au protestat în faţa Prefecturii, nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de neplata sporurilor salariale.
Oamenii legii sunt supăraţi, deoarece susţin că nu sunt suficienţi bani, pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime. Pichetarea prefecturii s-a desfăşurat la iniţiativa Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul Teritorial Hunedoara.

„Poliţist ultragiat = infractor necondamnat”
Tot ieri, la Bucureşti, câteva sute e poliţişti au manifestat, nemulţumiţi de subfinanţarea sistemului şi de faptul că reprezentanţii nu oferă soluţii la problemele lor. Poliţiştii adunaţi în faţa sediului MAI au fluierat şi şi-au spus revendicările, pentru a fi auziţi de reprezentanţii ministerului. Aceştia au adus pancarte, pe care scria: „Guvernanţi, ieşiţi voi în stradă şi apăraţi liniştea şi siguranţa cetăţeanului“, „Poliţist ultragiat = infractor necondamnat“, „Vă informăm – Gradul de suportabilitate a atins apogeul“, „În poliţie, 8.000 de posturi sunt neocupate. De ce?“.  (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Frectie la un picior de lemn”

În loc de libertate totală, mult trâmbiţata autonomie locală este din ce în ce mai îngrădită de actuala guvernare. Astfel,...

În instanţă, pentru o ştampilă

Preşedintele unei asociaţii de proprietari din Deva riscă să fie trimis în judecată pentru abuz şi nerespectarea legii. Persoana în...

Haţegul, a revenit

Retezatul Haţeg a revenit în Liga a III-a după o absenţă de 20 de ani, deşi a pierdut barajul de...

Închide