EvenimentFlash

Poliţiştii au declanşat „Riposta”, împotriva infractorilor

Livia Botici

Timp de trei nopţi, oamenii legii hunedoreni nu au avut linişte şi au împânzit judeţul cu forţe de ordine, desfăşurând ample acţiuni de prindere a infractorilor. Operaţiunea nu a fost lipsită de suspans, mai ales că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, exact în faţa poliţiştilor, un vitezoman s-a urcat cu maşina pe un gard metalic, de pe strada Iuliu Maniu, din Deva.

Căutat de Interpol, găsit la Ilia
Operaţiunea oamenilor legii hunedoreni a făcut parte din acţiunea naţională, supranumită „Riposta”. Poliţiştii au acţionat în toate localităţile judeţului Hunedoara, au descoperit 45 de infracţiuni şi au aplicat 789 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 300.000 lei. Printre persoanele certate cu legea, găsite de oamenii legii, s-a aflat şi un hunedorean, din comuna Ilia, care era căutat de câteva zile prin Interpol. Pe numele lui Ovidiu Tănase, Biroul Central Naţional Interpol Bruxelles a emis în data de 3 noiembrie un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat. După ce a fost prins, bărbatul a fost prezentat magistraţilor de la Curtea de Apel Alba-Iulia, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru cinci zile, în vederea predării sale către autorităţile belgiene. De asemenea, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au mai prins un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care se sustrăgea executării unei condamnări de trei ani de închisoare, pentru infracţiunea de trafic de persoane.

Peste 500 de amenzi şi 31 de permise ridicate
Acţiunea oamenilor legii nu s-a limitat doar la a-i prinde pe cei care erau urmăriţi, ci a vizat şi descoperirea celor care tulbură liniştea publică sau conduc autoturisme, fără a respecta legislaţia rutieră. Pentru ultima cazuistică, poliţiştii au aplicat 566 de amenzi şi au ridicat 31 de permise de conducere.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura