Poliţist judecat pentru corupţie

03 mita spaga euro (1)

Sorina Popa

Un poliţist de la Serviciul de Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, Alin Cosmin Popa, este judecat de magistraţii Tribunalului Hunedoara, fiind acuzat de infracţiuni de corupţie.

Poliţistul, care în prezent este suspendat din funcţie şi pus la dispoziţia IPJ Hunedoara, nu este la prima faptă de acest fel. În urmă cu doi ani, el a mai fost cercetat într-un dosar de corupţie, după ce a fost acuzat că a cerut sume de bani de la unii candidaţi la un permis de vânătoare, promiţându-le că îi ajută la etapa de tras cu arma în poligon. El a fost „agăţat” în urma unei discuţii telefonice pe care a avut-o cu un coleg de-al său, în care Alin Cosmin Popa se lăuda cu acţiunile sale ilegale.
Ieri, s-a derulat un nou termen într-un alt dosar, în care poliţistul este acuzat, de data asta, că a solicitat 100 de euro de la o persoană, căreia i-a promis că-l va ajuta să obţină permisul de conducere auto. De unde se vede că omul nu s-a liniştit şi că nu prea are ce căuta în Poliţia Română.

5 comentarii la „Poliţist judecat pentru corupţie

 • 25 septembrie 2009 la 9:42
  Permalink

  Intai copiati dun Hunedoreanul, apoi din adevarul. Urmeaza servus?

 • 25 septembrie 2009 la 10:24
  Permalink

  Măi deşteptule,băgător de seamă de trei lei, de unde sti ca cei de la Mesagerul copiază de la foile alea de doi bani, de ce nu poti sa crezi ca cei de acolo copiaza de la cei de aici. Uita-te si tu ce subiecte de rahat au ăia in ziare, cu ce vechituri ies si apoi vorbeste, domnule ofticos. Si apoi ce vorbesti de Hunedoareanul, ca ziarul ăla nu mai există, a decedat de mult.

 • 26 septembrie 2009 la 3:51
  Permalink

  Poate pt voi nu exista hunedoreanul. Eu il citesc in fiecare zi. Chiar daca acum se numeste ziarul hunedoreanului, altfel de unde vati lua subiectele

 • 26 septembrie 2009 la 10:55
  Permalink

  Se vede ce ziar citesti zilnic,dupa cum esti de anagramat.

 • 29 septembrie 2009 la 9:20
  Permalink

  cat de bou poti sa fi, o fi el anagramat, da tu esti agramata rau

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.